Maminky, kde nejraději nakupujete dětské knížky? Mám syna 7 let a dcerku 1 rok. Všem děkuji za doporučení :)
Ahoj, pojedu příští víkend do Prahy, zatím co koukám moc nevychází počasí. Kam s dětmi v Praze v případě nepříznivého počasí? Moc děkuju.
Dobrý den, najdu tu prosím někoho se zkušeností se skrytou kamerou? Od někoho, kdo by ji reálně používal při chůzi a natáčel s ní?
Máte nějaký nápad, kam by se dalo zajít s dětma v Praze za nějakou zábavou, něčím zajímavým, co jinde není?
Máte nějaký nápad, kam by se dalo zajít s dětma v Praze za nějakou zábavou, něčím zajímavým, co jinde není?
Dobrý den, můžete mi někdo tady poradit, jak vybrat správně batoh do školy? Kdo jste třeba v poslední době vybíral?
Kdo jste v poslední době kupoval ojeté auto ze zahraničí? Můžete mi někdo s výběrem poradit prosím?
Kdo mi můžete poradit ohledně prodeje ojetého auta? Tak abych za něj dostala adekvátní cenu a podařilo se mi ho prodat ideálně rychle?
Kdo jste se potýkal s problémem ubývající chuti k sexu? Já se tedy rovnou přiznám, že s tím mám problém po porodu druhého dítěte, kdy už úplně nemám tu správnou motivaci..
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.