Dobrý den, já si v poslední době připadám tak, že jsem pořád nemocná a rozhodně bych s tím chtěla začít něco dělat. Co pomáhá na to oživit imunitní systém, a aby tělo moji velkou obranyschopnost?
Jak máte u své fotovoltaické elektrárny na domě řešené přetoky? Poradíte mi prosím, které řešení je tady u toho nejlepší prosím?
U koho se podle vašich zkušeností nejvíce vyplatí brát elektřinu? Můžete mi prosím někdo poradit? Budeme to v příštím měsíci řešit, a tak bych už chtěla mít ideálně přehled.
Zdravím, prosím já bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně dodavatele elektřiny. Který dodavatel je z vašich zkušeností nejlepší?
Dobrý den, maminky, zajímá mě jak se připravujete na příchod miminka? Co čtete, jak se vzděláváte, co doporučíte?
Ahoj,chci se zeptat, byla jsem na odstranění bradavice u nosu a pod očním víčkem. Mohu to něčím promazávat, něco na zklidnění pleti?
Ahoj maminky, uvažuju o koupi polévkovaru, ale nejsem si jistá. Máte ho některá doma? Jaké jsou vaše zkušenosti? Používáte ho pravidelně, nebo skončil na dně skříňky? A jaké recepty v něm nejčastěji děláte?
V čem jsou parfémové mlhy jiné než parfémy? Máte s parfémovými mlhami zkušenosti?
Dobrý den, už pařím k těm dříve narozeným a začínám mít problémy se srdíčkem. Konkrétně se to projevuje častými otoky a pocitem těžkých nohou. Můžete mi někdo poradit, co vám na to nejlépe pomáhá?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.