facebook
Dobré ráno, je úterý 22.7.2025 a svátek slaví Magdaléna

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 05.02.2025 18:48 | ID: 48916

Myslíte si, že bych tu mohla od někoho dostat radu, jakým způsobem si vrátit chuť k sexu? Opravdu je to se mnou čím dál horší a chuť

Jilkova777 | 09.02.2025 23:26 | ID: 48917

Myslíte si, že bych tu mohla od někoho dostat radu, jakým způsobem si vrátit chuť k sexu? Opravdu je to se mnou čím dál horší a chuť se mi nějak úplně vytratila. Poradíte někdo?

verkaherka001 | 18.03.2025 22:31 | ID: 48918

Já jsem dřív bývala opravdu hodně spokojená, protože partner měl erekci kdykoliv chtěl nebo kdykoliv jsem dostala chuť. Hodně mě to bavilo musím říct. Jenže v poslední době už to tak není a hodně tím trpí náš vztah... Jak mu pomoci?

Kozlickova | 17.02.2025 01:30 | ID: 48920

Zdravím, prosím nám se konečně podařilo koupit naši vysněnou zahradu. Je to jen čistě pozemek, který je oplocený, ale je tam naštěstí i přístup k vodě a elektřině. Uvažujeme o pořízení nebo stavbě dřevěné chatky, kde by se dalo v létě třeba i přespat. Máte prosím někdo zkušenost, jak to vyřešit co nejlépe?

Margaretad | 11.05.2025 19:21 | ID: 48921

Dobrý den, mohu tu prosím položit trochu smutnější otázku? Jak to řešit s domácím mazlíčkem po jeho skonu? Bydlíme totiž v Brně v bytě. Nemáme tak zahradu, kde bych si ho mohla uložit... To mě mrzí hodně, ale prostě zahradu už nemám.

Slunicko.77 | 16.03.2025 21:25 | ID: 48925

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste třeba někdo vybíral pro své dítě do školy školní aktovku a zda mi dokážete poradit ohledně správného výběru?

Nikoleta | 23.03.2025 21:47 | ID: 48926

Pěkný den přeji, můžete mi někdo dát prosím radu ohledně sjednávání životního pojištění? Kde ho sjednat za rozumných podmínek prosím?

Skvarilova | 11.02.2025 15:40 | ID: 48927

Chtěla bych si pořídit novější auto. Nechci na něm moc šetřit, protože chceme jezdit už i na delší cesty. Proto bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně sjednání havarijního pojištění. Jaké jsou vaše zkušenosti, u které pojišťovny se to nejvíc vyplatí?

lenuliiinka | 25.03.2025 19:30 | ID: 48930

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s problémem se zažíváním. V poslední době mě trápí nafouklé břicho a celkově nepříjemné pocity po jídle. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo tyto potíže zmírnit? Budu vděčná za jakékoliv rady a tipy. Děkuji předem za odpovědi.

zalozka