Myslíte si, že bych tu mohla od někoho dostat radu, jakým způsobem si vrátit chuť k sexu? Opravdu je to se mnou čím dál horší a chuť
Myslíte si, že bych tu mohla od někoho dostat radu, jakým způsobem si vrátit chuť k sexu? Opravdu je to se mnou čím dál horší a chuť se mi nějak úplně vytratila. Poradíte někdo?
Já jsem dřív bývala opravdu hodně spokojená, protože partner měl erekci kdykoliv chtěl nebo kdykoliv jsem dostala chuť. Hodně mě to bavilo musím říct. Jenže v poslední době už to tak není a hodně tím trpí náš vztah... Jak mu pomoci?
Zdravím, prosím nám se konečně podařilo koupit naši vysněnou zahradu. Je to jen čistě pozemek, který je oplocený, ale je tam naštěstí i přístup k vodě a elektřině. Uvažujeme o pořízení nebo stavbě dřevěné chatky, kde by se dalo v létě třeba i přespat. Máte prosím někdo zkušenost, jak to vyřešit co nejlépe?
Dobrý den, mohu tu prosím položit trochu smutnější otázku? Jak to řešit s domácím mazlíčkem po jeho skonu? Bydlíme totiž v Brně v bytě. Nemáme tak zahradu, kde bych si ho mohla uložit... To mě mrzí hodně, ale prostě zahradu už nemám.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste třeba někdo vybíral pro své dítě do školy školní aktovku a zda mi dokážete poradit ohledně správného výběru?
Pěkný den přeji, můžete mi někdo dát prosím radu ohledně sjednávání životního pojištění? Kde ho sjednat za rozumných podmínek prosím?
Chtěla bych si pořídit novější auto. Nechci na něm moc šetřit, protože chceme jezdit už i na delší cesty. Proto bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně sjednání havarijního pojištění. Jaké jsou vaše zkušenosti, u které pojišťovny se to nejvíc vyplatí?
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s problémem se zažíváním. V poslední době mě trápí nafouklé břicho a celkově nepříjemné pocity po jídle. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo tyto potíže zmírnit? Budu vděčná za jakékoliv rady a tipy. Děkuji předem za odpovědi.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.