Kdo jste si prosím ve vašem novém domě zachoval retro vybavení? Mě se to totiž líbí a dá se to podle mě i dobře kombinovat. Máte nějaké nápady, kde se podívat?
Pěkný den, máte zkušenost někdo s pořízením retro elektrických vypínačů a zásuvek? Můžete mi poradit prosím?
Pěkný den, můžete mi někdo prosím poradit jak je podle vašich zkušeností nejlepší naložit s přetoky z fotovoltaických elektráren prosím?
Který dodavatel elektřiny je z vašich zkušeností v dnešní době opravdu výhodný? Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den, kdo máte prosím zkušenost s kloubní výživou určenu pro psa?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda dáváte svým pejskům nějaké doplňky stravy? A případně o jaké má smysl se zajímat?
Zdravím, můžete mi někdo prosím poradit ohledně pojištění nové nemovitosti? Ke které pojišťovně zajít pro rozumné pojištění?
Můžete mi prosím poradit, kdo máte zkušenost ohledně cestovního pojištění? U které pojišťovny se vyplatí sjednávat?
Můžete se někdo prosím podělit zkušenost s retro vybavením do domu? Jestli jste si někdo takto dům vybavoval, tak by mě zajímalo jakou máte zkušenost a kde se po vybavení podívat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.