Ahojky, hubla některá z Vás pomocí ketodiety? Jaká Vám případně vyhovovala a chutnala nejvíce? Moc díky za vaše zkušenosti.
Ahoj, sestra bude mít narozeniny a chci jí udělat balíček nějaký kosmetický, ráda si dělá skincare a stará se o svoji pleť. Napadá vás nějaká pečující kosmetika, která je vhodná pro mladistvou pleť a je kvalitní? Děkuji za tip.
Ahoj holky, blíží se narozeniny mojí mamky a přemýšlím, že bych jí koupila nějaký krásný parfém. Má ráda jemné, ne příliš sladké vůně, spíše něco květinového nebo svěžího. Nemáte nějaké tipy na osvědčené parfémy, které by se hodily pro ženu v jejím věku (50+)? Předem moc děkuji za doporučení :-)
Ahoj, ráda bych se zeptala, pokud teda máte zkušenosti s IVF, kam byste doporučili zajít pro radu a pomoc? Kdy je nejlepší čas to začít řešit? A podle jakých kritérií se rozhodovat při výběru kliniky? Děkuji za vaše tipy a zkušenosti!
Co vám pomáhá na hodně rychle se mastící vlasy? Už nevím co s tím, zkouším speciální šampony atd. ale pořád se mi vlasy šíleně mastí. Objevila jsem, že tady https://www.clinicalhair.cz/trichologicka-poradna/ dělají trichologické vyšetření, kterým se dá zjistit příčina a potom to jde řešit, nemáte s tím nědko zkušenost?
Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit s výběrem zdravé obuvi pro tříleté dítě? Jaké boty a kde kupujete?
Zdravím, máte tipy na hezké a designové barefoot boty pro ženy? Hledám něco stylového, co se dá nosit i do práce nebo na běžné denní nošení, ale zároveň bych chtěla, aby boty byly opravdu pohodlné a zdravé pro nohy. Budu ráda za jakékoliv doporučení, ideálně pokud máte vlastní zkušenost. Díky moc předem :-)
Zdravím, bojovala jste taky některá s velkými nevolnostmi na začátku těhotenství? Já už z toho začínám trochu šílet, protože mi nic nepomáhá příští týden jdu na gynekologii, takže se to pokusím nějak řešit už i s doktorem. Co vám zabíralo? Samozřejmě lízátka a takové věci jsem zkoušela, ale nemá to na mě vůbec žádný účinek.
Dobrý den, chci se prosím zeptat, jak na bolestivou menstruaci? Co vám opravdu dokázalo pomoci svůj cyklus upravit tak, aby bylo vše ok?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.