Dobrý večer, jak prosím Vaši pejsci snášejí jízdu autem? Ten náš to snáší špatně, tak si říkám, že bych mu nějak ulevila.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak dobře vám funguje zabezpečení domu pomocí kamer? Jaké kamery ideálně vybrat k zabezpečení?
Dobrý den, nevíte někdo prosím kde bych mohla ještě koupit na nově rekonstruovanou chatu kulaté zásuvky a případně i vypínače? Kde to sehnat?
Ahojky :) Plánujeme s kámoškou a dětma na konci srpna dovču do Španělska. Poletíme jen my dvě plus moje dcera a kamošky syn. Pro obě děti to bude poprvé cesta letadlem. Vzhledem k tomu, že pánské osazenstvo obě necháváme doma, tak bych ráda cestování co nejvíc ulehčila. Hlavně mi jde o zavazadla. Viděla bych to asi tak, že bych se pokusila moje i malé věci hodit do jednoho kufru. Myslíte, že je to ideální řešení, nebo mám naší pořídit taky kufr? Dceři je teprve 7, tak nevím..
Ahoj holky. Máte některá zkušenost s partnerskou komunikací ohledně toho, když o to tam dole prostře nefugnuje tak jak má. No nebudu chodit kolem horké kaše, můj partner má poslední rok střídavé problémy s erekcí. V poslední době to hodně narušuje náš osobní život. Momentálně je situace taková, že oba děláme že tomu tak není, ale vím že je to špatně.
Ahoj, jaké používáte laky na vlasy? S čím jste nejvíce spokojené a u jaké značky jste zůstaly?
Čauky, máte někdo zkušenosti s ergonomickou židlí do pracovny? Pomohlo vám to při problémech se zády? Jde poznat rozdíl oproti klasické židli? Zvažuju nákup, ale nevím, zda to není jen takové marketingová reklama. Dkěuju za odpovědi.
Dobrý večer, na vlasy si dávám roky melír a oni jsou teď hodně zničené a jako chemlon. Poradíte, co by mohlo pomoct a dát vlasy do kupy?
Dobrý večer, ženský - jakou šetrnou kosmetiku používáte na tělo? Mám dost vysušenou pokožku, tak chci něco šetrného, co pokožku krásně zhydratuje a je pečující.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.