facebook
Dobré ráno, je neděle 15.6.2025 a svátek slaví Vít

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sabinka | 21.08.2024 21:28 | ID: 47112

Dobrý večer, jak prosím Vaši pejsci snášejí jízdu autem? Ten náš to snáší špatně, tak si říkám, že bych mu nějak ulevila.

Krisdlabalova | 14.08.2024 08:25 | ID: 47114

Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak dobře vám funguje zabezpečení domu pomocí kamer? Jaké kamery ideálně vybrat k zabezpečení?

Zuzabartova | 20.08.2024 00:31 | ID: 47115

Dobrý den, nevíte někdo prosím kde bych mohla ještě koupit na nově rekonstruovanou chatu kulaté zásuvky a případně i vypínače? Kde to sehnat?

Ivana0023 | 25.08.2024 20:05 | ID: 47116

Ahojky :) Plánujeme s kámoškou a dětma na konci srpna dovču do Španělska. Poletíme jen my dvě plus moje dcera a kamošky syn. Pro obě děti to bude poprvé cesta letadlem. Vzhledem k tomu, že pánské osazenstvo obě necháváme doma, tak bych ráda cestování co nejvíc ulehčila. Hlavně mi jde o zavazadla. Viděla bych to asi tak, že bych se pokusila moje i malé věci hodit do jednoho kufru. Myslíte, že je to ideální řešení, nebo mám naší pořídit taky kufr? Dceři je teprve 7, tak nevím..

sabinka | 18.01.2025 15:04 | ID: 47117

Ahoj holky. Máte některá zkušenost s partnerskou komunikací ohledně toho, když o to tam dole prostře nefugnuje tak jak má. No nebudu chodit kolem horké kaše, můj partner má poslední rok střídavé problémy s erekcí. V poslední době to hodně narušuje náš osobní život. Momentálně je situace taková, že oba děláme že tomu tak není, ale vím že je to špatně.

sabinka | 17.08.2024 19:07 | ID: 47118

Ahoj, jaké používáte laky na vlasy? S čím jste nejvíce spokojené a u jaké značky jste zůstaly?

sabinka | 11.08.2024 17:17 | ID: 47119

Čauky, máte někdo zkušenosti s ergonomickou židlí do pracovny? Pomohlo vám to při problémech se zády? Jde poznat rozdíl oproti klasické židli? Zvažuju nákup, ale nevím, zda to není jen takové marketingová reklama. Dkěuju za odpovědi.

Miniee | 21.12.2024 21:34 | ID: 47121

Dobrý večer, na vlasy si dávám roky melír a oni jsou teď hodně zničené a jako chemlon. Poradíte, co by mohlo pomoct a dát vlasy do kupy?

Ivana0023 | 29.08.2024 21:26 | ID: 47122

Dobrý večer, ženský - jakou šetrnou kosmetiku používáte na tělo? Mám dost vysušenou pokožku, tak chci něco šetrného, co pokožku krásně zhydratuje a je pečující.

zalozka