Holky jaký eshop as oblečením máte nejraději? Já měla moc ráda AbouYou, ale poslední dobou mají hrozně moc velikostí vyprodaných a přijde mi že i dost podražily, navíc se mi vždycky někde zaseknul balíček a čekala jsem i 14 dní. Máte nějaký jiný oblíbený?
Zdravím, jaké sérum na vrásky pro věk 40+ doporučíte? Zkoušela jsem jedno sérum s retinolem, ale nesedí mi na pleti - loupu se a jsem po něm červená.
Zdravím, mohu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s transplantací vlasů u chlapa? Řešila jste to některá s ním? Ten můj je totiž hodně špatný z toho, že mu to neroste úplně ideálně.
Dobrý den, mohla bych prosím dotaz? Víte někdo, kde v této době sehnat výhodně pojištění na dům?
ahoj holky, nenašla jsem tady žádnou diskuzi na tohle téma...poradíte mi jakou máte kancelářskou židli? Trpím na záda, takže už hledám nějakou kvalitní, ergonomickou, ktrá mi uleví...uvažuju,že si i koupím nějaký polštářek na bedra, sedím u pc každý den 8 hod ... hodte prosím vaše rady,tipy a postřehy. děkujuu
Zdravím, prosím chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s posledním rozloučením se svým zvířecím mazlíčkem v Brně? Vezl jste někdo psa do krematoria v Brně?
Docela dost uvažujeme o koupi ojetého auta. Já bych se chtěla zeptat zda se vyplatí uvažovat o dovozovém autě ze zahraničí? Nebo raději koupit aut od nás z autobazaru?
Pěkný den, prosím jsem zrovna ve fázi naší rekonstrukce domu, kdy vybírám nové vypínače a zásuvky. Můžete mi poradit, kde se po nich podívat? A jestli jste třeba někdo nenarazil na takové ty klasické kulaté?
Zdravím, poradíte dobrou kliniku, na kterou se obrátit, když se nám nedaří snaha o miminko? Kde by nás třeba rovnou vyšetřili a řekli, co dál dělat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.