facebook
Dobrý večer, je sobota 14.6.2025 a svátek slaví Roland

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 13.02.2024 02:10 | ID: 45445

Holky jaký eshop as oblečením máte nejraději? Já měla moc ráda AbouYou, ale poslední dobou mají hrozně moc velikostí vyprodaných a přijde mi že i dost podražily, navíc se mi vždycky někde zaseknul balíček a čekala jsem i 14 dní. Máte nějaký jiný oblíbený?

barca1 | 22.02.2024 18:16 | ID: 45459

Zdravím, jaké sérum na vrásky pro věk 40+ doporučíte? Zkoušela jsem jedno sérum s retinolem, ale nesedí mi na pleti - loupu se a jsem po něm červená.

Greplovahan | 12.12.2023 21:53 | ID: 45462

Zdravím, mohu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s transplantací vlasů u chlapa? Řešila jste to některá s ním? Ten můj je totiž hodně špatný z toho, že mu to neroste úplně ideálně.

Jilkova777 | 10.12.2023 18:44 | ID: 45464

Dobrý den, mohla bych prosím dotaz? Víte někdo, kde v této době sehnat výhodně pojištění na dům?

HancaN | 31.03.2024 11:08 | ID: 45468

ahoj holky, nenašla jsem tady žádnou diskuzi na tohle téma...poradíte mi jakou máte kancelářskou židli? Trpím na záda, takže už hledám nějakou kvalitní, ergonomickou, ktrá mi uleví...uvažuju,že si i koupím nějaký polštářek na bedra, sedím u pc každý den 8 hod ... hodte prosím vaše rady,tipy a postřehy. děkujuu

Skvarilova | 12.12.2023 21:26 | ID: 45470

Zdravím, prosím chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s posledním rozloučením se svým zvířecím mazlíčkem v Brně? Vezl jste někdo psa do krematoria v Brně?

Myskovatera | 11.12.2023 00:48 | ID: 45471

Docela dost uvažujeme o koupi ojetého auta. Já bych se chtěla zeptat zda se vyplatí uvažovat o dovozovém autě ze zahraničí? Nebo raději koupit aut od nás z autobazaru?

Kozlickova | 11.12.2023 17:00 | ID: 45472

Pěkný den, prosím jsem zrovna ve fázi naší rekonstrukce domu, kdy vybírám nové vypínače a zásuvky. Můžete mi poradit, kde se po nich podívat? A jestli jste třeba někdo nenarazil na takové ty klasické kulaté?

JáKarla | 01.11.2024 17:23 | ID: 45474

Zdravím, poradíte dobrou kliniku, na kterou se obrátit, když se nám nedaří snaha o miminko? Kde by nás třeba rovnou vyšetřili a řekli, co dál dělat?

zalozka