Ahojky, chtěla bych se zeptat jakou pleťovou péči používáte, vyzkoušela jsem různé značky, ale pořád mi přijde, že mi zatím nic nesedí.
Ahojky, chtěla bych se zeptat jakou pleťovou péči používáte, vyzkoušela jsem různé značky, ale pořád mi přijde, že mi zatím nic nesedí.
Můžu mít dotaz prosím? Máme krásný pozemek kousek od lesa a já bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost se stavbou vlastní chaty nebo ne? Vyplatí se to?
Můžete mi někdo prosím poradit, kde se podívat po vybavení v retro stylu? Chtěla bych si takhle s manželem zařídit dům, který právě rekonstruujeme.
Zdravím, doporučíte mi sportovní kočár pro syna? Chtěla bych dobře ovladatelný, praktický, hezký a pohodlný pro syna.
Dobrý večer, poradíte prosím jaký vybrat pomalý hrnec? O koupi přemýšlím delší dobu a budu ráda za doporučení na konkrétní značku.
Dobrý večer, poradíte prosím jaký vybrat pomalý hrnec? O koupi přemýšlím delší dobu a budu ráda za doporučení na konkrétní značku.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.