Ahoj holky, chci se zeptat jaká je dobrá značka dětských plenek? Jakou velikost pro mimčo mít? Někde jsem četla, že se začíná i na dvojkách, takže fakt nevím, jaké do porodnice koupit... :D
Holky, prosím o radu. Už jsem zoufalá z toho hledání. Do obyváku si chci koupit hezkou designoou stojací lampu. Kde koupím, kde mají nabídku opravdu hezkých kousků?
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jak se staráte o svou pleť? Co na ni používáte? Jakou kosmetiku? A máte oblíbenou nebo kupujete pleťové krémy podle ceny v obchodě?
Ahoj maminky, prosím podělte se o zkušenosti s výrobci přírodní dětské kosmetiky. Jakou značku máte nejoblíbenější, jaká se vám naopak neosvědčila atd. Díky :)
Co používáte na suchou pokožku? Mám hodně suchou a citlivou pokožku na celém těle a hledám něco co mi to pomůže i řešit a nejen maskovat. Předem děkuju za rady
Holky, mám takový problém... Po porodu se mi asi změnila pleť. Nebo spíš snášenlivost kosmetiky, kterou jsem používala. Potřebuju teď poradit. Jakou kosmetiku používáte vy? Jaká je vhodná na citlivou pleť?
Maminky, chci si koupit nějaké hezké prádlo. Kde mají teď nějaké výhodné nabídky? A pokud možno i výběr... :) Děkuji moc.
Jak vstupuje virtuální realita do oblasti sexu? Máte zkušenosti, jak to funguje?
Dobrý den, zajímalo by mě jestli bych zde našla někoho, kdo měl možnost ochutnat kimči ? Popřípadě kde je u nás k sehnání ? Někde jsem o něm četla a dokonce jsem o něm už i slyšela, ale sama si na výrobu netroufnu, takže je pro mě jednodušší varianta si ho koupit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.