Baby, doporučte mi nějaký výkonný a pěkný smoothie mixér, nejlépe kde jsou součástí i ty cestovní flaštičky :)
Nevíte o nějaké školce v Praze, která bere děti i v průběhu roku ?
Kde mají holky prosím nějaký větší výběr věcí od racia ?
Můžu se vás zkušených zeptat, jak to nějak taktně navrhnout příteli, že bych chtěla vyzkoušet nějakou erotickou pomůcku, aby se ho to nedotklo a nenaštval se ?
Můžu se vás zkušených zeptat, jak to nějak taktně navrhnout příteli, že bych chtěla vyzkoušet nějakou erotickou pomůcku, aby se ho to nedotklo a nenaštval se ?
Jakou zkušenost prosím máte s cbd kapkami ? Začala jsem mít zase problémy s ekzémem a v diskuzích poměrně dost narážím na to, že zrovna tohle by mi mohlo pomoct.
Ahoj začala jsem doma cvičit jelikož mi lékař řekl,že mi chybí svalová hmota.Poradíte mi někdo co si třeba koupit abych nějaké svaly nabrala?
Maminky, chci se zeptat… Jakou preferujete přesnídávku pro děti? Děláte příkrmy nebo kupujete? A pokud kupujete, jaké volíte?
Maminky, jaké používáte vlhčáky? Nebo je nepoužváte a máte nějakou jinou alternativu? Co se vám osvědčilo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.