facebook
Dobré ráno, je pondělí 8.12.2025 a svátek slaví Květoslava

Padání vlasů

První příspěvek v tématu Padání vlasů
madlenka11 | 24.03.2025 22:42 | Padání vlasů | ID: 49300
madlenka11

Můžete mi někdo poradit, co vám pomohlo na padání vlasů? Už nějakou dobu mi hodně padají, mám je hodně zničené z barvení, pořád zkouším nějaké přípravky ale marně...

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
lenuliiinka | 25.03.2025 19:34 | ID: 49312
JáKarla

Ahoj, s padáním vlasů jsem taky bojovala, hlavně po barvení a stresovém období. Zkoušela jsem různé šampony a séra, ale největší rozdíl jsem zaznamenala, když jsem začala řešit výživu zevnitř. Moc mi pomohly Schindeleho minerály (https://www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze/) – jsou plné důležitých stopových prvků a křemíku, který podporuje růst a kvalitu vlasů. Po pár týdnech užívání jsem si všimla, že mi vlasy padají mnohem méně a jsou pevnější. Doporučuju vyzkoušet, mně to fakt pomohlo! ????

Radka1980 | 25.03.2025 23:59 | ID: 49321
JáKarla

Je důležité zjistit příčinu. Já jsem si nechala udělat vyšetření vlasové pokožky, nechávám ti taky odkaz aby sis o tom mohla přečíst https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni-v-clinical-hairhealth/ jsou tam skvělí a mají pobočky po celé republice

Lenanna | 25.04.2025 15:46 | ID: 49590
JáKarla

Radka1980: Taky jsem u nich byla, konkrétně v Praze a rozhodně je taky doporučuju. Vůbec se podle mě nevyplatí snažit se tyhle problémy řešit sama, akorát člověk zbytečně vyhazuje peníze za něco co nefunguje. Tady se opravdu vyznají a pomůžou

Slunicko.77 | 26.06.2025 19:36 | ID: 50159
JáKarla

Kromě šetrnější péče a omezení chemie se mi osvědčilo zaměřit se i na výživu zevnitř – vlasy potřebují kvalitní stavební látky stejně jako klouby nebo pokožka. Možná to překvapí, ale na regeneraci a pevnost vlasů mi překvapivě dobře zafungoval komplex s glukosaminem, chondroitinem, MSM a kurkumou od MedPharma - https://www.medpharma.cz/vitaminy-mineraly-specialni-pripravky/glukosamin-sulfat-chondroitin-msm-kurkuma-klouby. Primárně je to sice na klouby, ale složení pomáhá i při obnově pojivových tkání – a to se týká i vlasových kořínků. Po pár týdnech jsem si všimla menšího vypadávání a lepší kvality vlasů při česání. Takže za mě určitě stojí za zkoušku i tahle cesta.

Patyna | 19.08.2025 15:40 | ID: 50609
JáKarla

Měla jsem to podobně a pomohli mi hodně na clinicalhair.cz. Udělali mi trichologické vyšetření, zjistili tak příčinu a podle toho nasadili léčivou kúru. Moc je doporučuju každému, kdo má problém s vlasy. Mají pobočky ve více městech

DanickaKa | 27.08.2025 16:37 | ID: 50688
JáKarla

Patyna: Byla jsem u nich v Praze a mám s nima taky moc dobrou zkušenost. Mrzí mě jenom, že jsem se o nich nedozvěděla dřív. Mohla jsem si ušetřit hodně starostí i peněz.

TanaH | 28.08.2025 21:05 | ID: 50697
JáKarla

Mně naštěstí stačilo jenom dodat vlasům vitamíny. Jsem ráda, že jsem přišla na to, co vlasům chybí a mám už vlasy hezké :-)

simona.novak23 | 29.08.2025 21:00 | ID: 50704
JáKarla

Kupuješ si na to nějaký komplex vitamínů? Nebo jak víš, kterých vitamínů máš málo? Já bych chtěla právě taky nejdřív zkusit doplnit vitamíny, než podniknu nějaké další kroky pro zdravé vlasy.

TanaH | 30.08.2025 14:54 | ID: 50709
JáKarla

Řekla bych, že pomáhají hlavně tyto vitamíny https://www.alpik.cz/natura-siberica-zive-vitaminy-na-vlasy-a-telo-125ml/ s vnější aplikací. Občas i nějaký vitamín zobnu, ale docela na to zapomínám. Tahle péče je fajn i jako leave-in, takže můžu aplikovat vlastně kdykoliv, na suché i mokré vlasy. Pozoruju, že mi zkrásněly, vypadají zdravěji a jsou lesklejší.

zalozka