Ahoj, přemýšlím o blefaroplastice horních víček a ráda bych slyšela zkušenosti od někoho, kdo ji má za sebou. Zajímá mě hlavně průběh hojení a jestli byl výsledek opravdu takový rozdíl, jak se často píše. Máte tip na šikovného lékaře v okolí Ostravy nebo Havířova? %-)
Zdravím, já jsem byla loni na horních víčkách a byl to jnejlepší zákrok, na který jsem šla. Dlouho jsem vybírala a nakonec jsem se objednala k MUDr. Havránkovi do Havířova. Na konzultaci mi vše podrobně vysvětlil a líbilo se mi, že se díval na obličej jako celek, ne jen na samotná víčka. Hojení bylo mnohem snazší, než jsem čekala, a oči působí odpočatěji a otevřeněji.
Souhlasím s doporučením na MUDr. Havránka. Měla jsem pocit těžkých víček a na fotkách jsem vypadala pořád unaveně, i když jsem byla vyspaná. Výsledek je přirozený, nikdo nepoznal, že jsem byla na zákroku, jen se mě okolí ptalo, jestli jsem byla na dovolené. Přesně takový efekt jsem si přála.
Taky mám s MUDr. Havránkem (Primed Clinic) dobrou zkušenost. Oceňovala jsem hlavně klidný přístup a to, že jsem se mohla na všechno zeptat bez pocitu, že obtěžuju. Personál byl moc milý a kontroly proběhly vždy rychle a bez komplikací. Dneska už na zákrok skoro nemyslím, jen jsem ráda, že se nemusím pořád snažit zvedat obočí, abych lépe viděla. 
Byla jsem na víčkách u pana doktora Tišera na M-Gate klinice v Pardubicích a jsem neskutečně spokojená. Používám speciální techniku a má opravdu jedinečný rukopis, určitě koukněte na ukázky na jejich webu 
S M-Gate klinikou mám taky skvělou zkušenost. Výsledek naprosto perfektní a navíc drží. Oči krásně otevřené a zmizely mi i vějířky u vnějších koutků očí.
Dlouho jsem se odhodlávala a když jsem viděla výsledky tady https://medicalgate.cz/operace-hornich-vicek-blefaroplastika tak jsem měla jasno. Protože jsem přesně chtěla aby to bylo přirozené a vydrželo to a jsem moc spokojená, v lepší výsledek jsem už nemohla doufat 

2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.