Holky, už delší dobu přemýšlím o liposukci, hlavně břicha a boků. Po porodech se mi tam drží tuk a cvičení ani zdravá strava moc nezabírá. Máte s tím některá zkušenost? Přemýšlím, kam jít, aby to bylo kvalitní a zároveň ne za nesmyslné peníze.
Já byla na liposukci u MUDr. Fajkošové v Havířově a nemůžu si to vynachválit. Celý personál je moc příjemný, prostředí je krásné a cítila jsem se tam jako v rukavičkách. Výsledek předčil moje očekávání – břicho je konečně ploché a postava mnohem symetričtější. Doporučuju, klidně se tam objednej na konzultaci, mají ji zdarma a vše ti v klidu vysvětlí www.primed.clinic/zakroky/odsati-nadbytecneho-tuku-liposukce
To je opravdu těžká otázka — já sice liposukci neabsolvovala, ale chtěla bych ti napsat, jak to vidím z toho, co jsem se naučila a co vidím kolem sebe — i proto, že sama na hubnutí vsázím raději na „bezpečné“ metody. Z medicínského hlediska — ano, je fakt, že liposukce dokáže trvale odstranit tukové buňky z ošetřených partií (např. břicho, boky), a tyto buňky se už po zákroku neobnoví. To může znamenat, že partie budou vypadat štíhlejší — ale není to záruka, že se tuk už jinde neuloží, pokud se po zákroku vrátíš ke starým stravovacím návykům. Taky je důležité vědět, že liposukce není „zázračná dieta“ — je spíše přetvarování těla než řešení nadváhy. A pokud máš po porodech tuk uložený hluboko nebo máš větší nadváhu, může být výsledek omezený. Co bych tedy doporučila z vlastní zkušenosti — než jít do tak zásadního zásahu — nejdřív zkusit režim, který mi při hubnutí fungoval nejlépe: rozumný jídelníček, dost bílkovin, stabilní režim, žádné extrémy. Já jsem to držela podle plánu, který byl reálný i pro běžný život - https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-stredni-nadvahu-medium/. Díky tomu jsem hubla bez šoků pro tělo a dlouhodobě – bez jo-jo efektu. Pokud bys se někdy rozhodla pro chirurgii, berla bych to spíš jako kosmetickou úpravu, ne jako hlavní způsob hubnutí. A ideálně po konzultaci s lékařem a se realistickým očekáváním.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.