Holky, už delší dobu přemýšlím o liposukci, hlavně břicha a boků. Po porodech se mi tam drží tuk a cvičení ani zdravá strava moc nezabírá. Máte s tím některá zkušenost? Přemýšlím, kam jít, aby to bylo kvalitní a zároveň ne za nesmyslné peníze.
Já byla na liposukci u MUDr. Fajkošové v Havířově a nemůžu si to vynachválit. Celý personál je moc příjemný, prostředí je krásné a cítila jsem se tam jako v rukavičkách. Výsledek předčil moje očekávání – břicho je konečně ploché a postava mnohem symetričtější. Doporučuju, klidně se tam objednej na konzultaci, mají ji zdarma a vše ti v klidu vysvětlí www.primed.clinic/zakroky/odsati-nadbytecneho-tuku-liposukce
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.