facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 12.2.2026 a svátek slaví Věnceslav

IVF

První příspěvek v tématu IVF
Miniee | 29.03.2021 20:15 | IVF | ID: 28920
Miniee

Ahoooj :) Přátelé, s manželem se chystáme na IVFko. Nevím ale, kam zajít. Chci fakt kvalitu a profesionální péči a samozrejmě hlavně co nejvyšší šance na úspěch. Koukala jsem se na https://www.ivf-zlin.cz/. Podstoupila jste zde některá IVFko? Jak jste byly spokojené?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sisuna89 | 16.07.2021 13:20 | ID: 30503
Kozlickova

jejich přístup je super, já jsem byla určitě spokojená, dokonce přemýšlím, že bych šla darovat znovu

Miniee | 02.08.2021 09:23 | ID: 30755
Kozlickova

Holky, moc děkuju za info k té IVF Klinice Zlín. Byli jsme tam a mám ze všeho super posit. Jsou tam tak moc milý, vše vysvětlí. Fakt musím říct, že super. Doporučujeme také.

ala108 | 08.08.2021 21:18 | ID: 30854
Kozlickova

můžeš jít darovat i víckrát? a to můžeš jít i znovu na stejnou kliniku? nebo půjdeš už jinam?

danka582 | 17.08.2021 12:49 | ID: 30898
Kozlickova

holky a nemáte z darování strach? taky bych chtěla někomu pomoct, ale co když něco nevyjde?

sara95 | 08.09.2021 13:02 | ID: 31327
Kozlickova

já nevím o nikom, kdo by měl špatnou zkušenost, ale mám teda zkušenosti jen s klinikou ivf zlín, ale podle mě se není čeho bát

seminka | 25.10.2023 21:14 | ID: 45000
Kozlickova

Já jsem byla na umělém oplodnění také tam. A byla jsem překvapená, jak mi vše vysvětlili. Co budou kdy dělat, nakonec jsem se vůbec nebála.

Slunicko.77 | 16.06.2024 11:48 | ID: 46706
Kozlickova

Já jsem byla taky na zlínské klinice a co jsem u nich ocenila, to je to, že klinika nabízí i podporu po úspěšném zakončení léčby, což je skvělé. Bylo pro mě důležité vědět, že se na ně mohu obrátit i po dosažení pozitivního výsledku.

Kozlickova | 11.02.2026 12:35 | ID: 52817
Kozlickova

Já jsem s i myslela, že máme pořád dost času, jenže teď kolem mě hodně kamarádek řeší problém s otěhotněním a s tím jsem tedy i já docela dost znejistěla. Jelikož ještě nemám stálého partnera, se kterým bych byla dlouho a byla si jistá tím, že je to ten pravý, se kterým chci mít děti, tak jsem se rozhodla pro jistotu pro zamražení vajíček, abych jednou děti mít mohla. Nevím jestli jsem udělala dobře nebo ne, ale alespoň nějakou jistotu takto budu mít. Vajíčka jsem si nechala zmrazit u Reprogenesis, to mi doporučila známá, která tam byla na IVF. Přístup tam je hodně fajn, já jsem z toho totiž byla opravdu hodně nervózní, ale teď musím uznat, že to bylo zbytečné...

zalozka