Kdo jste se potýkal s problémem ubývající chuti k sexu? Já se tedy rovnou přiznám, že s tím mám problém po porodu druhého dítěte, kdy už úplně nemám tu správnou motivaci..
Také jsem po porodu měla tento problém a začala jsem se cítit tak, že jako žena selhávám. Víte co mi ale nakonec pomohlo? Sehnala jsem si prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Díky tomu si doma zase pořádně užíváme a je to hodně znát i celkově na našem vztahu.
Které prášky vám pomáhají zvyšovat libido? Můžete mi prosím poradit po čem se podívat?
Také jsem to mohla napsat rovnou co? No nedošlo mi to... Hele já používám na zlepšení svého libida pravidelně prášky pro ženy https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Doporučuji vyzkoušet a budete zase pořádně nažhavená, prostě tak jako když jste byla mladá.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.