facebook
Dobrý večer, je sobota 14.6.2025 a svátek slaví Roland

Nemám chuť na sex...

První příspěvek v tématu Nemám chuť na sex...
Zuzabartova | 16.10.2023 12:48 | Nemám chuť na sex... | ID: 44866
Zuzabartova

Dobrý den, chtěla bych e poradit jak je to u ostatních? Já v poslední době nějak nemám chuť na sex. Přitom dřív jsem to chtěla a hlavně potřebovala pořád... Můžete mi někdo poradit? jak si zase získat tu správnou a zdravou chuť?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 18.10.2023 10:00 | ID: 44889
Greplovahan

Také jsem to takhle měla a přišlo to vlastně z ničeho nic. No vyřešit se mi to podařilo jednoduše, a to tak že jsem objevila prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Hele od té doby jsem zase pořádně nadržená.

Zuzabartova | 19.10.2023 10:20 | ID: 44895
Greplovahan

Opravdu? Jsou takové prášky pro ženy, které s tím dokáží pomoci? Kde bych je mohla vzít?

Kozlickova | 20.10.2023 09:23 | ID: 44910
Greplovahan

Ano, můžete vyzkoušet prášky pro ženy https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny , která vám zase k pořádnému vzrušení a vyvrcholení dokáží pomoct.

Greplovahan | 20.01.2025 21:28 | ID: 48715
Greplovahan

Vždycky jsem si myslela, že erotické masáže jsou spíš pro odvážné lidi, ale když jsme s manželem začali hledat něco, co by nám pomohlo zpestřit náš vztah, narazila jsem na https://masaze-princess.cz/ a rozhodla se to navrhnout. Překvapilo mě, jak rychle s tím souhlasil! Celý zážitek byl naprosto fantastický. Profesionální přístup, krásné prostředí a především ten pocit vzájemné blízkosti, který jsme tam zažili. Od té doby se naše intimita výrazně zlepšila a máme k sobě ještě blíž než dřív. Nikdy bych nevěřila, že něco takového může mít tak pozitivní vliv na vztah jako právě erotická masáž pro páry.

1

zalozka