facebook
Dobré poledne, je středa 13.5.2026 a svátek slaví Servác

Zvětšení prsou

První příspěvek v tématu Zvětšení prsou
Alenka z rise | 08.05.2026 23:01 | Zvětšení prsou | ID: 53856
Alenka z rise

Ahoj holky, přemýšlím o zvětšení prsou, ale mám asi větší stres z výběru doktora a kliniky než ze samotné operace. Člověk dnes vidí tolik reklam a recenzí, že je těžké poznat, komu fakt věřit. Budu ráda za reálné zkušenosti, kde jste byly spokojené hlavně s přístupem, výsledkem a následnou péčí.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
barca1 | 10.05.2026 16:48 | ID: 53891
Kajolka

Zdravím, taky jsem nevěděla ke komu jít a nakonec jsem na základě recenzí a doporučení byla u MUDr. Bortlíčka v Havířově. Hodně mi pomohlo už to, že na konzultaci všechno v klidu vysvětlil a působil opravdu zkušeně. Na klinice byli strašně milí i sestřičky a celé prostředí bylo spíš příjemné než sterilně nemocniční. Po operaci jsem tam byla dvě noci a péče byla opravdu super. A navíc - prsa mám podle svých představ a už se těším na léto.

Kajolka | 13.05.2026 00:38 | ID: 53916
Kajolka

Holky, za mě taky doporučení na MUDr. Bortlíčka z Havířova. Byla jsem překvapená, jak dobře mají zvládnuté i kontroly a celkovou následnou péči. Oceňuju, že mají na klinice i sono prsou a člověk nemusí všechno řešit někde zvlášť. Výsledek mám moc přirozený a jizvy se zahojily lépe, než jsem čekala.

1

zalozka