Ahoj holky, přemýšlím o zvětšení prsou, ale mám asi větší stres z výběru doktora a kliniky než ze samotné operace. Člověk dnes vidí tolik reklam a recenzí, že je těžké poznat, komu fakt věřit. Budu ráda za reálné zkušenosti, kde jste byly spokojené hlavně s přístupem, výsledkem a následnou péčí.
Zdravím, taky jsem nevěděla ke komu jít a nakonec jsem na základě recenzí a doporučení byla u MUDr. Bortlíčka v Havířově. Hodně mi pomohlo už to, že na konzultaci všechno v klidu vysvětlil a působil opravdu zkušeně. Na klinice byli strašně milí i sestřičky a celé prostředí bylo spíš příjemné než sterilně nemocniční. Po operaci jsem tam byla dvě noci a péče byla opravdu super. A navíc - prsa mám podle svých představ a už se těším na léto.
Holky, za mě taky doporučení na MUDr. Bortlíčka z Havířova. Byla jsem překvapená, jak dobře mají zvládnuté i kontroly a celkovou následnou péči. Oceňuju, že mají na klinice i sono prsou a člověk nemusí všechno řešit někde zvlášť. Výsledek mám moc přirozený a jizvy se zahojily lépe, než jsem čekala.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.