Ahoj, už delší dobu přemýšlím o prodloužení vlasů, ale pořád váhám. Mám jemnější vlasy a bojím se, že to bude buď moc vidět, nebo že mi to vlasy ještě víc zničí. Máte některá zkušenost? Zvažuji jak klasické nasazení u kadeřnice, tak i clip-in. Budu ráda za jakékoli postřehy, tipy jak to vypadá v reálu. ????
Ahoj, já jsem taky dlouho zvažovala a nakonec šla jen do clip-in varianty. Nechci si ničit svoje vlasy a u tohohle mám výhodu, že je nosím jen, když chci. Ale určitě záleží na typu vlasů i na tom, jaký efekt čekáš. U někoho to vypadá úplně přirozeně, u jiného to prostě poznat je – i podle kvality vlasů nebo špatně sladěného odstínu.
Já jsem si pořídila clip-in vlasy a jsem fakt mile překvapená. Mám takové https://www.clipinhair.cz/739-clip-in-vlasy-43cm-100-lidske-100g-stredne-hneda.html a barva sedla krásně, vlasy jsou jemné, ale přitom drží tvar. Nosím je jen občas a lidi si fakt nevšimli, že nejsou moje. ???? Za mě super řešení, pokud nechceš nic trvalého.
Taky mám vlasy z Clipinhair a úplně souhlasím kvalita mě mile překvapila. Mám jiný odstín než ty, ale taky mi krásně sedl podle vzorníku. A i když je nosím docela často, pořád vypadají skvěle. Za mě super volba, když chce člověk změnu bez závazků a bez ničení vlastních vlasů.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.