facebook
Dobré odpoledne, je pondělí 25.5.2026 a svátek slaví Viola

Oblečení

První příspěvek v tématu Oblečení
Svetlania | 26.02.2022 19:18 | Oblečení | ID: 35324
Svetlania

Ahoj, měla bych dotaz... Kde kupujete oblečení? Pro sebe, pro děti? Kupujete vše nové nebo třeba i z druhé ruky?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Michaelamrna | 22.08.2023 11:35 | ID: 44389
Alenka z rise

Boobie tapes. :) Hele nevěřila jsem tomu, ale fakt to funguje. Malý nebo velký, drží to pevně, neodlepuje se to ani. Tak zkus mrknout na web případně i na instagramu jsou nebo je má Ornella Koktová ve výběrech. :) Jak lepit atd. :)

Werushka90 | 24.08.2023 14:24 | ID: 44420
Alenka z rise

Děkuji moc. Už jsem koukala a přijde mi to teda jako super nápad. Objednala jsem si tu sadu s tema textilníma chráničema bradavek. A jen doufám, že se mi to povede dobře nalepit. :D

Radka1980 | 30.04.2024 23:53 | ID: 46407
Alenka z rise

A kde kupujete sportovní oblečení, kde se dá nakoupit kvalitní a výhodně v Praze?

DanickaKa | 01.05.2024 23:19 | ID: 46434
Alenka z rise

Já teď sháním nějaké výhodné sportovní oblečko pro děti tak budu taky ráda za tipy :)

HadekTana | 28.05.2024 22:13 | ID: 46576
Alenka z rise

Já jsem teď vybrala super věci v https://www.galerieharfa.cz/ a s jejich appkou jsem vychytala i fajn slevy :-)

Ivana0023 | 19.06.2024 05:58 | ID: 46739
Alenka z rise

Já z druhé ruky nic nekupuju. Všechno nové, ale je pravda, že mladší syn dědí po starším. Jsou mu necelé tři roky, tak zatím mu to nevadí . Uvidím, jak dlouho mu to vydrží . Pro sebe toho moc nekupuju, většinou hlavně dětem. V zimě jsem si objednala akorát vlněné vesty z https://www.vlnenezbozi.cz/vlnene-vesty/ , protože mi vadilo, jak mě pořád koukaly záda v krátkých trikách.

madlenka11 | 19.07.2024 22:08 | ID: 46959
Alenka z rise

Moc ráda taky chodím na nákupy do galerie Harfa ve Vysočanech, je tam moc fajn prostředí, vyžití pro děti, super obchody, jídlo…

Kozlickova | 04.01.2026 20:12 | ID: 52309
Alenka z rise

Až když jsem začala nakupovat oblečení pro děti, tak jsem se nejvíc začala soustředit na kvalitu. Asi nejvíc co jsem poslední dobou spokojená, tak s oblečením od https://www.svetpuncoch.cz/cs/ Je super, že tam mají opravdu velký výběr a co jsem tam kdy objednávala, tak to také rychle posílají. Mají tam moc pěkné oblečení pro děti, ale i mě s manželem. Spodní prádlo, podkolenky, punčochy i ve větších velikostech.

Donovalka | 17.03.2026 21:05 | ID: 53232
Alenka z rise

Holky, můžu se zeptat, kde kupujete mikiny? Hledám něco pohodlného na běžné nošení, ale aby to zároveň i hezky vypadalo. Většinou narazím buď na kvalitu nic moc, nebo to nesedí. Máte e-shop nebo značku, která se vám fakt osvědčila?

zalozka