facebook
Dobrý večer, je pondělí 21.9.2026 a svátek slaví Matouš

Liposukce

První příspěvek v tématu Liposukce
Margaretad | 08.07.2026 18:29 | Liposukce | ID: 54754
Margaretad

Holky, můžete doporučit někoho opravdu šikovného na liposukci? Nehledám nejnižší cenu, ale hlavně pěkný výsledek a dobrý přístup. Klidně si za kvalitním chirurgem dojedu. Budu ráda za konkrétní zkušenosti.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 11.07.2026 10:51 | ID: 54788
sabinka

Zdravím, já můžu doporučit MUDr. Bortlíčka z Havířova. Rozhodovala jsem se dlouho a nakonec mě přesvědčil jeho klidný přístup a to, že se mnou probral všechny možnosti bez zbytečného přemlouvání. Výsledek odpovídá tomu, co jsme si před operací domluvili, a přesně takový přístup jsem hledala. Celá zkušenost byla mnohem příjemnější, než jsem čekala.

Donovalka | 13.07.2026 08:44 | ID: 54814
sabinka

Za mě taky Primed Clinic. Moc jsem ocenila příjemné prostředí a sestřičky, které se o mě krásně staraly od přijetí až po odchod domů. Po operaci jsem měla možnost být v klidu na apartmánu, což mi hodně pomohlo. Celkově jsem měla pocit, že jsem pro ně byla opravdu důležitá.

sabinka | 16.07.2026 11:30 | ID: 54877
sabinka

Holky, mě stejného chirurga mi doporučila kamarádka, která u něj byla už dřív, a nelitovala jsem. Hojení probíhalo bez problémů a na kontrolách jsem vždy dostala prostor zeptat se na všechno, co mě zajímalo. Kdybych se pro liposukci rozhodovala znovu, jdu do Havířova bez přemýšlení.

1

zalozka