Už se nemůžu dočkat až pojedeme na dovolenou a řekla, jsem si že bych si konečně mohla dopřát kvalitní a stylový kufr, nějaký s kvalitními kolečky který mi už vydrží. Je toho tolik, že si netroufám koupit nějaký na blint a proto ocením vaše tipy a zkušenosti, děkuju moc :-)
Já se loni napálila a koupila v obchoďáku kufr, který nevydržel ani jednu sezónu takže se k tobě rovnou připojím, protože už takhle nechci vyhodit peníze znovu..jestli můžete poradit ověřeného výrobce nebo obchod budu ráda :-)
Já jsem si teď koupila tenhle https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-snowball-4w-l-21204-76-02/ a je super, úplně tichounký a stylový :) koukněte mají tam hodně hezkýc a kvalitníj kufrů ;)
V Itálii jsme byli s naším sedmiletým synem a protože už je ve věku, kdy chce být víc sám, pořídili jsme mu hodinky ARMODD Kidz GPS 4G. Díky nim jsme mu mohli dopřát větší volnost, aniž bychom ztratili přehled. Hodinky lokalizují přesně, a když byl třeba u hotelového bazénu nebo v miniklubu, věděli jsme o tom hned. Navíc jsme si několikrát volali, když něco potřeboval. Výhodou je i nastavení bezpečné zóny – když ji opustil, hned jsem dostala upozornění. Naprosto skvělý pomocník pro rodiče.
Holky, vím, že se tu řeší hlavně kufry, ale já poslední dobou přemýšlím, že bych přešla spíš na cestovní batoh. Ideálně něco kvalitního, co projde jako příruční zavazadlo a nebude mi ničit záda při přesunech. Máte někdo tip na batoh, co fakt funguje i na delší cestování letadlem?
Zdravím, já jsem nedávno pořídila velký cestovní batoh od Leaves & Bricks a za mě super volba místo kufru. Má přesně rozměry příručního zavazadla do letadla, otevírá se skoro celý, takže se balí jak kufr, a uvnitř je všechno krásně přehledný. Oceňuju kapsu na boty, voděodolnou přihrádku na doklady a hlavně to, že se dobře nosí i když je plně naložený. Od té doby kufr tahám jen výjimečně, mrkněte www.leavesandbricks.cz/velky-batoh-55x40x20--objem-40-l-barva-ruzova
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.