Holky, poradíte - nedaří se mi otěhotnět a přemýšlím, že bychom s partnerem zašli na dobrou kliniku, kde by nás pořádně vyšetřili a řekli, kde je problém, poradíte? Na jakou kliniku se objednat?
My jsme tohle s partnerem taky řešili a nakonec jsme se rozhodli jít na kliniku IVF Zlín. Byli jsme překvapení, jak komplexně to pojali – oba nás vyšetřili, vysvětlili nám výsledky a postupně navrhli, jaké kroky mají smysl. Nebylo to hned o zákroku, spíš o tom zjistit, kde je problém a co se dá zlepšit i přirozeně. Bylo pro nás důležité, že se tam necítíš jako “další případ”, ale opravdu se jim chce věnovat čas. .
Když jsem začala plánovat těhotenství, chtěla jsem předtím trochu upravit svoji váhu. Dlouho jsem se snažila zhubnout, ale bez většího úspěchu. Můj největší problém byl, že jsem neměla pravidelný režim. Chvíli jsem chodila cvičit a více se hýbala, potom jsem zase několik dní nic nedělala. Pořídila jsem si proto chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS AI a začala svoji aktivitu sledovat. Hodinky mi zaznamenávají kroky, vzdálenost, kalorie i sportovní aktivity a data se synchronizují do aplikace. Díky tomu jsem měla mnohem lepší přehled a postupně jsem si vytvořila pravidelnější návyky. Dnes už jsem v těhotenství a hodinky používám pořád. Pomáhají mi hlavně hlídat běžnou denní aktivitu a udržovat určitý režim podle toho, jak se aktuálně cítím a co mi doporučuje lékař.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.