facebook
Dobré odpoledne, je pondělí 7.9.2026 a svátek slaví Regína

Snaha o miminko

První příspěvek v tématu Snaha o miminko
sabinka | 16.03.2024 23:50 | Snaha o miminko | ID: 46104
sabinka

Holky, poradíte - nedaří se mi otěhotnět a přemýšlím, že bychom s partnerem zašli na dobrou kliniku, kde by nás pořádně vyšetřili a řekli, kde je problém, poradíte? Na jakou kliniku se objednat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Miniee | 11.10.2025 12:59 | ID: 51107
Greplovahan

My jsme tohle s partnerem taky řešili a nakonec jsme se rozhodli jít na kliniku IVF Zlín. Byli jsme překvapení, jak komplexně to pojali – oba nás vyšetřili, vysvětlili nám výsledky a postupně navrhli, jaké kroky mají smysl. Nebylo to hned o zákroku, spíš o tom zjistit, kde je problém a co se dá zlepšit i přirozeně. Bylo pro nás důležité, že se tam necítíš jako “další případ”, ale opravdu se jim chce věnovat čas. .

Greplovahan | 21.08.2026 08:49 | ID: 55419
Greplovahan

Když jsem začala plánovat těhotenství, chtěla jsem předtím trochu upravit svoji váhu. Dlouho jsem se snažila zhubnout, ale bez většího úspěchu. Můj největší problém byl, že jsem neměla pravidelný režim. Chvíli jsem chodila cvičit a více se hýbala, potom jsem zase několik dní nic nedělala. Pořídila jsem si proto chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS AI a začala svoji aktivitu sledovat. Hodinky mi zaznamenávají kroky, vzdálenost, kalorie i sportovní aktivity a data se synchronizují do aplikace. Díky tomu jsem měla mnohem lepší přehled a postupně jsem si vytvořila pravidelnější návyky. Dnes už jsem v těhotenství a hodinky používám pořád. Pomáhají mi hlavně hlídat běžnou denní aktivitu a udržovat určitý režim podle toho, jak se aktuálně cítím a co mi doporučuje lékař.

zalozka