Dobrý večer, poradíte co dělat, když se nám s partnerem nedaří snaha o miminko? Trvá to už nějakou dobu a nevím co dál dělat a na koho se obrátit.
Zdravím, z vlastní zkušenosti mohu doporučit kliniku IVF Zlín. My jsem tam právě tuto proceduru podstoupily a mohu je vřele doporučit. Vše nám vysvětlily a krásně se o mě i o partnera starali. :)A hlavně nám pomohli otěhotnět a donosit zdravého chlapečka. :)
Mohu vědět po jak dlouhé době jste kliniku navštívili a jestli jste měli nějakou speciální metodu?
Na klinice jsem byly po cca roce a půl snažení. Tady se můžete podívat jaké metody provádějí https://www.ivf-zlin.cz/lecebne-metody. My jsme podstoupily tedy IVF s EmbryoGlue, což je takové speciální médium, které se dává s emryem do dělohy. Má všechny živiny, energii a vše potřebné ke správnému vývoji embryí. :) Těch metod tam mají samozřejmě mnohem více a určitě Vám i samotný lékař poradí tu nejlepší po všech vyšetřeních, právě pro Vás. :)
Jak dlouho se snažíte o mimi? My jsme šli s partnerem po půl roce...
Dobrý den,my jsme začali uvažovat cca po roce snažení,vybírali jsme kliniku,která bude mít přístup lidský(občas potřebuji věci vysvětlit polopaticky a podrobně).Na klinice IVF Zlín se nám věnovali úžasně,jsou to profíci ve všech směrech,určitě je doporučuji
U nás to bylo asi rok, než jsme si řekli, že už to začneme řešit s doktory. Nejdřív základní vyšetření a pak jsme se objednali na kliniku, nakonec na IVF kliniku Zlín. Tam nám udělali kompletní vyšetření oběma, což mi přišlo fajn, že se to neřešilo jen jednostranně. Byla jsem ráda, že jsme s tím nečekali déle, aspoň jsem měla pocit, že už pro to něco děláme.
Holky, už dlouho čtu, že jsou docela hodně pozitivní ohlasy na tu IVF kliniku ve Zlíně. U nás je jen trochu problém, že bydlím skoro na druhém konci… Máte někdo zkušenost, jak je to s dojížděním? Nebylo by to spíš kontraproduktivní?
Já to taky měla dost daleko, ale pokud můžu radit, tak být tebou bych určitě šla k nim. Předtím jsem chodila na dvě jiné kliniky a musím říct, že to se Zlínem se vůbec nedá srovnat. Hlavně ten přístup lékařů i sester je úplně jinde.
Niki a je tam nějaký možnost ubytka? Nebo si pořád pendlovala sem a tam?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.