Kde se dají darovat vajíčka a jaká klinika nebo nemocnice je opravdu dobrá, kam bych se nemohla bát jít? :-)
Určitě, to tak bude nejlepší. Oni ti řeknou všechno info a ty se pak rozhodneš.
Také o tom dlouho už přemýšlím.. atak jsem ráda za tip na kliniku ve zlíně.. koukala jsem a je asi opravdu dobrá, když si všichni tak doporučují :-)
Ahoj, již zmíněná klinika IVF Zlín je naprosto dokonalá! Mají skvělou reputaci :) Koukala ses na recenze a zkušenosti? :) Pracuje tam tým opravdu zkušených odborníků, kteří se o tebe budou pečlivě starat :) Já tam byla na IVFku, takže vím, o čem mluvím :) Jsou tam moc přátelští a velmi milí a hlavně citliví! Co jsem já byla velmi mile překvapena, tak teda z toho, že využívají moderní technologie a mají vysokou úspěšnost v oblasti asistované reprodukce. Sama jsem toho důkazem! Kdybych šla darovat, tak jedině tam.
Ahoj, je vás tu hodně, které jste darovaly vajíčka na IVF Zlín. Nebo jste to alespoň plánovaly a dnes už máte třeba po dárcovství. Z tohoto důvodu se snažím diskuzi obnovit, potřebuju se zeptat zkušených. Když jste dostaly injekci na zastavení ovulace, jak jste se cítily v následujících dnech? Bylo vám potom nějak špatně?
ani jsem nevěděla, že jsem nějakou dostala, bylo to v pohodě
Já jsem teda měla návaly horka, bylo to dost nepříjemné. Po týdnu to bylo lepší a postupně to vymizelo.
Byla jsem hrozně nafouklá, nebo mi to tak aspoň přišlo. Ale nesla jsem to dobře
Já jsem darovala vajíčka taky na IVF Zlín. Po injekci na zastavení ovulace jsem se cítila úplně v pohodě, žádné velké změny jsem nepozorovala. Každé tělo ale reaguje jinak – některé ženy mohou mít pocit nafouknutí, mírnou únavu nebo citlivost v podbřišku, což je úplně normální. Pokud bys ale cítila něco neobvyklého nebo nepříjemného, určitě bych neváhala zavolat na kliniku, jejich tým je úžasně vstřícný a vše ti ochotně vysvětlí. Celý proces je dobře sledovaný a lékaři na IVF Zlín ti dají jasné pokyny, jak se o sebe starat. Měla jsem pocit, že jsem v dobrých rukách, což mi hodně pomohlo k psychické pohodě.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.