Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.
Ahoj, já jsem nedávno objevila tenhle super šampon www.beautyonline.cz/pece-o-vlasy/vlasova-kosmetika/sampony/15540-restrukturacni-sampon-restructure-shampoo-250-ml-p.html a za mě je to fakt zázrak. Vlasy jsou po něm silnější, hladší a mají takovej zdravej lesk. Líbí se mi i to, že je vegan a obsahuje fermentovanou rýži a kyselinu hyaluronovou – žádný těžký silikony.
Holky, používám ho taky, ale vždycky s kondicionérem ze stejné řady a to teprve dělá rozdíl. Vlasy jsou po té kombinaci hebký, pružný a vypadají, zdravě a celkově prostě líp. Navíc se mi líbí, že nemastí pokožku a přitom hydratuje do hloubky.
Dobrý večer, mně se s ním úplně změnila kvalita vlasů – přestaly se lámat a konečky vypadají mnohem líp. Dřív jsem musela používat různý oleje, ale teď mi stačí jen tahle dvojka. A voní nádherně, tak jemně a přirozeně, že se na mytí fakt těším.
Doporučím zjistit příčinu. Mě pomohlo ušetřit peníze za kosmetiku co mi nebude fungovat, trichologické vyšetření na clinicalhair.cz. ???? Bylo bezbolestné, nastavilo se to, co je pro mé vlasy to nejlepšía vlasy se mi krásně spravily.
Používám teď tyhle přípravky https://prozdravevlasy.cz/organicals-flowers-set-vitamins-flower-shampoo-250-ml-mask-250-ml/ a vlasy se mi úplně zregenerovaly
mám je pevné, lesklé a hladké 
Z vlastní zkušenosti s přesušenými vlasy můžu doporučit švédskou kosmetiku, konkrétně Ref Stockholm Shine Elixir (https://prozdravevlasy.cz/ref-stockholm-shine-elixir-80-ml/). Není to jen obyčejný olej pro lesk, ale skutečné sérum, které proniká hlouběji do vlasového vlákna. Obsahuje posilující proteiny z quinoy a směs organických olejů, které vlasy vyživí, aniž by je zamastily nebo zatížily. Používám ho do vlhkých vlasů před foukáním a rozdíl v hebkosti je vidět hned. Vlasy přestanou být tak křehké, krásně se lesknou a působí mnohem zdravěji a živěji i na dotek.
Přemýšlím, že bych si pořídila clip-in vlasy, nosíte je někdo? Jak se vám nasazují a kde je koupit aby byly kvalitní a vypadaly přirozeně? 
Mě pomohli nastavit různé kúry, šampóny na klinice Clinical Hair. Prvním krokem bylo vyšetření trichologické, které bylo bezbolestné a zjistila se příčina, co se mi děje s vlasy. Po celou doby byl personál velmi profesionální, empatický a vše probíhalo v naprostém pořádku.
Já chodím jednou za rok ke kadeřnici na zkrácení konečků a na hloubkové čištění. Vlasy si myju jednou za čtyři dny šampónem a kondicionerem, který mi poradila přesně na moje vlasy. Po umytí si je fénuju, koupila jsem si kvalitní fén z https://www.gammapiu.cz/feny-na-vlasy/ a od té doby, co se o ně takto starám, tak je mám hezčí na pohled a méně se mi mastí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.