Ahoj, chtěla bych pořídit novou televizi do obýváku, nějakou větší a ideálně vhodnou, skrze synův PS5. :D Máte někdo nějaký tip? Moc díky..
Čauky, my máme tuto - https://www.datart.cz/televize-jvc-lt-55vdq9535. ???? Poměr cena výkon je úplně boží. ❤️ Hlavně plynulý pohyb, když sledujeme sport, barvy a má to i v rámci videoher speciální herní mód pro vyladění nastavení. My jsme všichni moc spokojení.
My vybavujeme celý obývák a sháníme nějakou stylovou a kvalitní sedačku. Hodně se mi jedna líbí na Nábytku Natali, nemáte s nima někdo zkušenost? 
My jsme ji nedávno pořizovali taky a jsme s ní spoko. To JVC má za ty prachy podle mě slušnej obraz. Ten systém je taky v pohodě, máme tam hlavně Netflix a YouTube a nic mi nechybí. A mega praktický je, že to jde ovládat mobilem, protože ovladač je u nás věčně někde za gaučem. :D
Moc díky
A jak dlouho už ji máte holky? Fachčí bez problému. Nevíte jak to tam maj se zárukou?
Nám zatím jede úplně na pohodindu :) Máme ji doma už nějakou dobu a nebyl s ní jedinej zádrhel. Co se týká tý záruky, tak k tomu dávaj prodlužku na čtyři roky. jen je potřeba si to po koupi zaregistrovat na stránkách JVC. My od nich máme doma ještě gramofon a celkově mi ta značka přijde fajn. Není to žádná přestřelená cenovka, ale funguje to spolehlivě a člověk za ty prašule dostane slušnou kvalitku.
HadekTana: Z Nábytku Natali máme sedačku už asi 3 roky a jsme s ní fakt spokojení. Je hodně pohodlná a odolná, kdybych měla vybírat znovu tak určitě zase od nich, mají i super zákaznický servis 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.