facebook
Dobrý večer, je středa 17.6.2026 a svátek slaví Adolf

nová televize

První příspěvek v tématu nová televize
verkaherka001 | 28.04.2026 23:00 | nová televize | ID: 53774
verkaherka001

Ahoj, chtěla bych pořídit novou televizi do obýváku, nějakou větší a ideálně vhodnou, skrze synův PS5. :D Máte někdo nějaký tip? Moc díky..

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Terka | 29.04.2026 20:17 | ID: 53780
DanickaKa

Čauky, my máme tuto - https://www.datart.cz/televize-jvc-lt-55vdq9535. ???? Poměr cena výkon je úplně boží. ❤️ Hlavně plynulý pohyb, když sledujeme sport, barvy a má to i v rámci videoher speciální herní mód pro vyladění nastavení. My jsme všichni moc spokojení.

HadekTana | 15.05.2026 14:51 | ID: 53962
DanickaKa

My vybavujeme celý obývák a sháníme nějakou stylovou a kvalitní sedačku. Hodně se mi jedna líbí na Nábytku Natali, nemáte s nima někdo zkušenost?

sabinka | 27.05.2026 16:28 | ID: 54182
DanickaKa

My jsme ji nedávno pořizovali taky a jsme s ní spoko. To JVC má za ty prachy podle mě slušnej obraz. Ten systém je taky v pohodě, máme tam hlavně Netflix a YouTube a nic mi nechybí. A mega praktický je, že to jde ovládat mobilem, protože ovladač je u nás věčně někde za gaučem. :D

verkaherka001 | 08.06.2026 01:06 | ID: 54272
DanickaKa

Moc díky A jak dlouho už ji máte holky? Fachčí bez problému. Nevíte jak to tam maj se zárukou?

sabinka | 10.06.2026 00:29 | ID: 54314
DanickaKa

Nám zatím jede úplně na pohodindu :) Máme ji doma už nějakou dobu a nebyl s ní jedinej zádrhel. Co se týká tý záruky, tak k tomu dávaj prodlužku na čtyři roky. jen je potřeba si to po koupi zaregistrovat na stránkách JVC. My od nich máme doma ještě gramofon a celkově mi ta značka přijde fajn. Není to žádná přestřelená cenovka, ale funguje to spolehlivě a člověk za ty prašule dostane slušnou kvalitku.

DanickaKa | 16.06.2026 21:16 | ID: 54423
DanickaKa

HadekTana: Z Nábytku Natali máme sedačku už asi 3 roky a jsme s ní fakt spokojení. Je hodně pohodlná a odolná, kdybych měla vybírat znovu tak určitě zase od nich, mají i super zákaznický servis

1

zalozka