facebook
Dobré dopoledne, je pátek 4.7.2025 a svátek slaví Prokop

Kde sjednat životní pojištění?

První příspěvek v tématu Kde sjednat životní pojištění?
Greplovahan | 07.02.2025 14:54 | Kde sjednat životní pojištění? | ID: 48926
Greplovahan

Pěkný den přeji, můžete mi někdo dát prosím radu ohledně sjednávání životního pojištění? Kde ho sjednat za rozumných podmínek prosím?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 11.02.2025 15:29 | ID: 48959
Nikoleta

Já jsem sjednávala životní pojištění v polovině minulého roku. Pokud bych mohla poradit, kde sehnat pojištění za nejvýhodnějších podmínek, tak mě se nakonec opravdu hodně vyplatilo si nabídky pojištění porovnat online na stránkách online srovnávače https://www.klik.cz/zivotni-pojisteni/ Během chvíle si zjistíte nabídky od všech pojišťoven. Když se vám pak bude některá z nich zamlouvat, tak si můžete pojištění rovnou online sjednat. Nabízí případně i pomoc se sjednáním po telefonu.

TanaH | 22.02.2025 17:50 | ID: 49076
Nikoleta

Krásný podvečer, sjednávala jsem taky přes srovnávač klik. Líbí se mi, že je to rychlé, efektivní a zobrazí se vám nabídky od všech pojišťoven a můžete si to seřadit i dle nejlepší ceny. Máte to během 10 minut sjednané.

Nikoleta | 23.03.2025 21:47 | ID: 49286
Nikoleta

Holky mě tenhle srovnávač doporučil i manžel, nechává si tam srovnávat havarijní pojištění každý rok a šetří mu to dost peněz. Mám odsud každé cestovní pojištění i to životní. :) Vše proběhlo vždy hladce, rychle a za skvělých podmínek.

1

zalozka