Pěkný den přeji, můžete mi někdo dát prosím radu ohledně sjednávání životního pojištění? Kde ho sjednat za rozumných podmínek prosím?
Já jsem sjednávala životní pojištění v polovině minulého roku. Pokud bych mohla poradit, kde sehnat pojištění za nejvýhodnějších podmínek, tak mě se nakonec opravdu hodně vyplatilo si nabídky pojištění porovnat online na stránkách online srovnávače https://www.klik.cz/zivotni-pojisteni/ Během chvíle si zjistíte nabídky od všech pojišťoven. Když se vám pak bude některá z nich zamlouvat, tak si můžete pojištění rovnou online sjednat. Nabízí případně i pomoc se sjednáním po telefonu.
Krásný podvečer, sjednávala jsem taky přes srovnávač klik. Líbí se mi, že je to rychlé, efektivní a zobrazí se vám nabídky od všech pojišťoven a můžete si to seřadit i dle nejlepší ceny. Máte to během 10 minut sjednané.
Holky mě tenhle srovnávač doporučil i manžel, nechává si tam srovnávat havarijní pojištění každý rok a šetří mu to dost peněz. Mám odsud každé cestovní pojištění i to životní. :) Vše proběhlo vždy hladce, rychle a za skvělých podmínek.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.