Ahojky :) hledám kvalitní a lahodnou zrnkovou kávu :) Kde takovou koupím... Ráda bych jako dáreček :)
Taky objednávám kávu od nich a vzala jsem tu jejich vánoční směs pro kolegy z práce https://www.coffeespot.cz/vanocni-kava :)
Ráno bez kávy? Nemožné. Kvůli nízkému tlaku jsem dlouho bojovala s únavou a motáním hlavy. Když jsem si pořídila chytré hodinky ARMODD Titan GPS, byl to zlom. Hodinky mi měří tlak automaticky a já mám přehled, kdy je nejnižší a co s tím. Když mám hodnoty opravdu nízko, dám si kávu nebo trochu sladkého, někdy pomůže i krátký odpočinek. Dřív bych si toho nevšimla, teď už vím, jak si pomoci. A díky historii v aplikaci jsem i při preventivní prohlídce měla co ukázat. Hodinky mi doslova dávají jistotu ve dnech, kdy tělo nestíhá.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.