facebook
Příjemnou noc, je úterý 14.7.2026 a svátek slaví Karolína

Pojištění domácnosti

První příspěvek v tématu Pojištění domácnosti
Nikoleta | 18.03.2026 16:32 | Pojištění domácnosti | ID: 53274
Nikoleta

Čau holky, mám dotaz :) Teď jsme se s přítelem čerstvě přestěhovali do vlastního a začínám řešit další věci kolem. Přemýšlím nad pojištěním domácnosti. Máte ho někdo sjednaný? Moc se v tom nevyznám, tak budu ráda za nějaký tipy, hlavně na co si dát bacha, co si pohlídat ve smlouvě, aby pak člověk nebyl překvapenej. Díky moc za jakýkoliv zkušenost.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
TanaH | 19.03.2026 15:52 | ID: 53296
Terka

Hele jo, určitě bych to nepodceňovala. My jsme to řešili hned po nastěhování a jsem za to fakt ráda. Dělali jsme to s manžou přes srovnávač tady https://www.klik.cz/pojisteni-domacnosti/ Nahází ti to víc variant vedle sebe, takže hned vidíš, co dává smysl, jaký máš limity a co všechno to vlastně kryje. Aspoň máš přehled a nebereš něco naslepo.

Nikoleta | 22.03.2026 16:00 | ID: 53332
Terka

Děkuju Táni :) Hele a zvládla ses tom zorientovat nějak sama v těch nabídkách? Nebo ti někdo musel pak poradit?

TanaH | 26.03.2026 16:46 | ID: 53394
Terka

Já jsem se v tom docela zorientovala i sama, je to tam fakt přehledný. A co bylo za mě super, tak jsme pak ještě pro jistotu prohodili pár věcí s jejich poradcem na tom Kliku. Pomohl mi upřesnit si nějaký věci a řekl co je dobrý si pohlídat a pak nás nechal se rozhodnout. To mi přišlo úplně ideál.

Terka | 14.07.2026 18:51 | ID: 54828
Terka

Já mám pojistku domácnosti taky přes tento srovnávač. :) Já se tady zorientovala a i jsem se radila s operátorkou a moc mi pomohla. ????

1

zalozka