facebook
Dobrý večer, je středa 11.3.2026 a svátek slaví Anděla

Materiál na rekonstrukci domu

První příspěvek v tématu Materiál na rekonstrukci domu
Kozlickova | 07.04.2023 00:28 | Materiál na rekonstrukci domu | ID: 42762
Kozlickova

Kde prosím pěkně nakupujete výhodně materiál na rekonstrukci domu? Kam bych se tak asi měla prosím mrknout?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Skvarilova | 11.04.2023 07:41 | ID: 42790
Greplovahan

Nám se vyplatilo hodně to objednávat online z internetu. Dá se tak dost ušetřit oproti tomu, než když jdete do stavebnin napřímo kupovat.

Kozlickova | 12.04.2023 19:24 | ID: 42802
Greplovahan

No já bych právě potřebovala se podívat někam, kde by se to dalo koupit nějak rozumně. Můžete mi poradit, kde se vám to podařilo sehnat? A co přesně jste nakupovala?

Skvarilova | 15.04.2023 18:48 | ID: 42812
Greplovahan

K nám se toho bralo hodně ze stránek obchodu topkraft.cz Když si otevřete jejich e-shop, tak tak najdete fakt velkou spoustu věcí skladem, kterou k rekonstrukci domu využijete. Co jsem objednávala, tak mi vždycky rychle přišlo.

Myskovatera | 11.02.2026 02:45 | ID: 52801
Greplovahan

Při dokončování interiéru domu jsem řešila hlavně kvalitní sádrokartony na stropech. Nechtěla jsem žádné kompromisy, protože špatně udělané sádrokartony jsou vidět hned. Po porovnání více možností jsem narazila na firmu z Prahy sdk-urban.cz a rozhodla se pro spolupráci. Od začátku byla komunikace jasná a věcná, práce na sádrokartonech proběhla v domluveném termínu a výsledek splnil moje očekávání. Stropy jsou krásně rovné a působí velmi profesionálně. Celý interiér díky sádrokartonům vypadá dokončeně a moderně. Za mě velmi dobrá zkušenost.

Greplovahan | 11.03.2026 13:42 | ID: 53146
Greplovahan

Chystáme se rekonstruovat koupelnu a já bych hrozně ráda měla vše dopředu připravené. Můžete mi prosím poradit někdo ohledně vybavení do koupelny? Jak vybrat kvalitní vanu, která nám dlouho vydrží?

1

zalozka