Zdravím, mohu mít prosím dotaz, kdo máte zkušenost s kvalitním krmením pro psa? Tedy hlavně kvalitní granule pro psa mě velmi zajímají.
Zdravím, ráda se podělím o svou zkušenost! Pokud hledáte opravdu kvalitní granule pro psa, doporučila bych značku RawBark. Mám doma psa s citlivým zažíváním, a dlouho jsem řešila, co mu vyhovuje. Zkoušela jsem různé granule, ale až RawBark mě opravdu přesvědčil. Líbí se mi, že si můžete sestavit krmivo na míru přímo pro potřeby vašeho psa. Navíc používají opravdové maso a žádnou masovou moučku, což je pro mě důležité. Můj pes má teď mnohem lepší trávení a jídlo mu chutná, takže za mě velká spokojenost! Určitě stojí za to vyzkoušet. Doporučím se podívat na jejich stránky, kde najdete kompletní sortiment a o každém balení také kompletní informace.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.