Ahoj holky, máte zkušenost s výběrem erotického dárku pro kamarádku k narozeninám ?
Maminy, dcera za mnou přišla, že by k vánocům chtěla clip in vlasy... no, jako klidně, jen ja jaksi nevím, o co jde. Resp. jako jo, našla jsem si o co jde, ale nevím, kde koupit, aby to byla kvalita. Ani co vybrat... Budu ráda za info.
Kde mají prosím pěkně velký výběr lego stavebnic ?
Holky, na netu jsem našla tuto parádu https://www.mujkoberec.cz/vyhledavani-kobercu?controller=search&search_query=omalov%C3%A1nky&submit_search=Hledat,. Jsou to koberce, na které se může kreslit, případně vymalovávat... Myslím, že super nápad. Po vyprání můžou děti malovat znova. Máte s tímto kobercem některá zkušenost? :)
Poradíte mi prosím s výběrem hraček pro pětiletou cácorku. Přijde mi, že je to rok od roku horší. Něco málo už mi řekla, co by si přála, ale to jsou opravdu drobnosti.
Ahoj, našla bych tu někoho, kdo by mi poradil nebo dal tip, pomocí jakých potravin nebo doplňků navýšit denní příjem bílkovin ?
Ahoj holky, co letos vybíráte k vánocům? Potřebuju inspiraci pro naše… Díky moc.
Maminy, potřebuju koupit dcerce kvalitní zimní botičky. Do obchodu s ní nemůžu, že... tak hledám na netu, jako shopů je celá řada, ale já bych ráda doporučení na shop, který nabízí kvalitní obuv. Díky moc.
Holky, čím prosím pěkně zahušťujete pokrmy ? Potřebovala bych úplně nahradit mouku, kterou jsem doteď zahušťovala a chtěla bych to nahradit něčím zdravějším.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.