Ahoj, tak u nas se každý den po skolce resi to, co budeme delat, venku hnusne a nikam se jet ani neda, nemuze
mate nejaky typy na hracky, co bavi vase deti nejvice?
Ahoj maminy, zajímalo by mě, kde nakupujete drogerii? Chodíte nakupovat nebo si ji necháte vozit? Mně se do obchodu moc nechce, je nějaká drogerie s dovozem? Potřebuju hlavně prací prášek, aviváž, a to pokud možno, tak ve velkém balení. Díky moc za rady.
Ahojky, jake pouzivate zavazadla na cestovani? Premyslim o kufru na koleckach, jeste zadny nename a myslim ze je to velmi prakticke a pohodlne. dekuji za nazory
Maminy, mamka mi dovezla z německa dětský prací gel WASCHKÖNIG. Teď se ale nikam nedostanem, tak jsem hledala na netu a našla jsem ji na drogerie-domu.cz. Zkušenosti s tímto shopem? Díky moc.
Ahojky holky, mám koníčka... Hodně ráda fotím, ale jen na mobil. Výbavu s sebou povětšinou netahám. No, ale na mobilu to mnohdy není ono. Napadlo mě, že bych si pořídila objektiv na mobil. Co myslíte, je dobrej nápad? Je to k něčemu?
Maminy, hledám nějaké super hry pro deti. Pro předškoláčky. Jaké byste doporučily? Díky moc.
Ahoj maminy, doma jsme milovníci lahodné a voňavé kávy a s manželem jsme se rozhodli, že bychom si koupili nějaký senzační kávovar. Jakou značku nebo přímo kousek byste doporučily? Díky moc.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte některá doma infrasaunu ? Jestli ano, tak má to opravdu nějaký vliv tělo ?
Maminky, hledám nějaké knihy pro děti. Pro předškoláčky. Jaké byste doporučily? Ráda bych už začala nakupovat na Vánoce. Díky moc.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.