facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Karolinka95 | 26.09.2021 21:10 | ID: 27439

Ahoj, tak u nas se každý den po skolce resi to, co budeme delat, venku hnusne a nikam se jet ani neda, nemuze mate nejaky typy na hracky, co bavi vase deti nejvice?

Natalina | 24.05.2021 20:01 | ID: 27446

Ahoj maminy, zajímalo by mě, kde nakupujete drogerii? Chodíte nakupovat nebo si ji necháte vozit? Mně se do obchodu moc nechce, je nějaká drogerie s dovozem? Potřebuju hlavně prací prášek, aviváž, a to pokud možno, tak ve velkém balení. Díky moc za rady.

Kozlickova | 16.07.2024 07:57 | ID: 27457

Ahojky, jake pouzivate zavazadla na cestovani? Premyslim o kufru na koleckach, jeste zadny nename a myslim ze je to velmi prakticke a pohodlne. dekuji za nazory

Slunicko.77 | 24.11.2020 21:54 | ID: 27473

Maminy, mamka mi dovezla z německa dětský prací gel WASCHKÖNIG. Teď se ale nikam nedostanem, tak jsem hledala na netu a našla jsem ji na drogerie-domu.cz. Zkušenosti s tímto shopem? Díky moc.

Kleopatra1 | 03.10.2022 12:55 | ID: 27474

Ahojky holky, mám koníčka... Hodně ráda fotím, ale jen na mobil. Výbavu s sebou povětšinou netahám. No, ale na mobilu to mnohdy není ono. Napadlo mě, že bych si pořídila objektiv na mobil. Co myslíte, je dobrej nápad? Je to k něčemu?

Jaruška | 28.04.2024 23:31 | ID: 27478

Maminy, hledám nějaké super hry pro deti. Pro předškoláčky. Jaké byste doporučily? Díky moc.

Miniee | 10.07.2023 22:35 | ID: 27484

Ahoj maminy, doma jsme milovníci lahodné a voňavé kávy a s manželem jsme se rozhodli, že bychom si koupili nějaký senzační kávovar. Jakou značku nebo přímo kousek byste doporučily? Díky moc.

Lauren | 04.03.2022 08:03 | ID: 27493

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte některá doma infrasaunu ? Jestli ano, tak má to opravdu nějaký vliv tělo ?

renka.haj | 20.11.2021 19:07 | ID: 27495

Maminky, hledám nějaké knihy pro děti. Pro předškoláčky. Jaké byste doporučily? Ráda bych už začala nakupovat na Vánoce. Díky moc.

zalozka