ahojte, jak jste na tom s fusakem? já už ho chci raději koupit teď, aby pak už nebyly ty kvalitní rozebraný, kde jste třeba kupovali fusak?
Ahojky všem :) Holky, chci se zeptat... Znate spanelskou znacku Desiqual, ktera se prodava na differnet.cz? Jak se vám její kousky líbí? Je to kvalita? A shop? Díky moc.
Holky, kde nakupujete modu na netu? Co třeba Zoot? Vite ze ma zoot 100 partnerskych prodejen, kde si muzete obleceni vyzkouset bez placeni predem?
Dobrý den, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti s tímto obchodem, konkrétně ohledně nákupu stříbrných mincí. Chtěla bych věnovat minci jednomu mému blízkému člověku, a zjistila jsem si že má zálibu v numismatice, konkrétně právě sbírá stříbrné mince. U Národní Pokladnice jsem se koukala na nabídku a moc se mi ty mince vzhledově líbili, mají i dobrá témata která by se obdarovanému podle mě hodili do sbírky ale nechci kupovat zajíce v pytli tak bych byla ráda kdyby se někdo podělil o zkušenost jak mince vypadají na živo, jestli odpovídají popisu na webu. Předem děkuji!
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli znáte český módní eshop different.cz ?
Holky, dotaz... Kde koupím kvalitní clip in? Hlavně teda kvalitní, to znamená z pravých vlasů... Díky moc za tipy.
Najdou se tady maminky, které doma šijou? Chtěla bych se naučit šít na šicím stroji a tak teď vybírám, jaký si koupit, ale nemůžu se v tom vůbec zorientovat. Poradíte mi někdo jaký šicí stroj koupit?
Maminy, prosím o radu… Hledám spolehlivou kliniku na IVF. Dojedu prakticky kamkoli, jenom aby se zadařilo. Kde jste byly spkojené vy?
Nazdárem maminy, chci se zeptat... Myslíte, že materiál ve kterém vaříte, má vliv na zdraví a kvalitu potravin a uvařeného jídla? A pokud ano, dbáte na to, v čem vaříte?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.