facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Veruliss | 30.12.2022 21:52 | ID: 27268

ahojte, jak jste na tom s fusakem? já už ho chci raději koupit teď, aby pak už nebyly ty kvalitní rozebraný, kde jste třeba kupovali fusak?

JáKarla | 18.09.2020 11:54 | ID: 27280

Ahojky všem :) Holky, chci se zeptat... Znate spanelskou znacku Desiqual, ktera se prodava na differnet.cz? Jak se vám její kousky líbí? Je to kvalita? A shop? Díky moc.

Jaruška | 27.05.2022 18:43 | ID: 27281

Holky, kde nakupujete modu na netu? Co třeba Zoot? Vite ze ma zoot 100 partnerskych prodejen, kde si muzete obleceni vyzkouset bez placeni predem?

Adulinka3 | 27.08.2025 14:52 | ID: 27310

Dobrý den, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti s tímto obchodem, konkrétně ohledně nákupu stříbrných mincí. Chtěla bych věnovat minci jednomu mému blízkému člověku, a zjistila jsem si že má zálibu v numismatice, konkrétně právě sbírá stříbrné mince. U Národní Pokladnice jsem se koukala na nabídku a moc se mi ty mince vzhledově líbili, mají i dobrá témata která by se obdarovanému podle mě hodili do sbírky ale nechci kupovat zajíce v pytli tak bych byla ráda kdyby se někdo podělil o zkušenost jak mince vypadají na živo, jestli odpovídají popisu na webu. Předem děkuji!

Ivous | 03.12.2020 22:08 | ID: 27345

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli znáte český módní eshop different.cz ?

Jarka | 16.03.2022 20:13 | ID: 27347

Holky, dotaz... Kde koupím kvalitní clip in? Hlavně teda kvalitní, to znamená z pravých vlasů... Díky moc za tipy.

DanickaKa | 27.11.2020 22:15 | ID: 27354

Najdou se tady maminky, které doma šijou? Chtěla bych se naučit šít na šicím stroji a tak teď vybírám, jaký si koupit, ale nemůžu se v tom vůbec zorientovat. Poradíte mi někdo jaký šicí stroj koupit?

lenuliiinka | 29.10.2020 21:13 | ID: 27378

Maminy, prosím o radu… Hledám spolehlivou kliniku na IVF. Dojedu prakticky kamkoli, jenom aby se zadařilo. Kde jste byly spkojené vy?

Miniee | 20.12.2020 19:54 | ID: 27433

Nazdárem maminy, chci se zeptat... Myslíte, že materiál ve kterém vaříte, má vliv na zdraví a kvalitu potravin a uvařeného jídla? A pokud ano, dbáte na to, v čem vaříte?

zalozka