Ahoj maminky, chtěla bych si koupit dietní program od prodietix.cz . Máte s ní někdo zkušenost?
Prosím je dobré brát probiotika při antibiotikách? Pomáhá to proti nežádoucím učinkum antibiotik? Děkuji
Máte někdo zkušenost s kapkami s mořskou vodou proti rýmě? Pomáhá to ?
Upada nekomu vztah, respektive chvile v loznici do stereotypu? Jak to resite? Nejake oziveni?
Holky kde si kupujete nějaké hezké sexy pradlo? Nechce se mi chodit do tech erotických obchodu. Dekuji
Ahojky, chtěla bych znát váš názor... Jak se díváte na zálohování pet lahví? A taky mě docela zaujal tento projekt https://www.plastozrout.cz/. Co o něm soudíte a dáváte víčka k výkupu?
Ahoj holky.
7.7 jsem měla poslední menstruaci. Test mi ukázal pozitivní výsledek, před týdnem jsem byla u doktorky která těhotenství potvrdila ale nedokázala mi říct ještě týden ve kterém jsem. Nemam žádné příznaky těhotenství, není mi špatně, prsa mě boleli jen minulý týden a unavená taky moc nejsem. Měl to někdo stejně? Bojím se aby bylo vše ok 

Zdravím, těšíte se na vánoce? Já moc, už začínám i nakupovat nějaké dárky. Ráda nakupuji s předstihem. A jak jste na tom vy, také nakupujete dříve nebo to necháváte na poslední chvíli? Co kupujete svým protějškům nejraději za dárky?
Zdravím, máte prosím recept, jak se zbavit úzkosti a neklidu?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.