Holky, co doporučíte na klimakterium, je mi 46 let a bohužel řeším nepříjemné příznaky (bolest hlavy, pocení, návaly horka, nespavost).
Ahoj všem, jaké vitamíny jste brali v těhotentsví? A znáte Sunar gravimilk? Jakou s ním máte zkušenost?
Zdravím, malého budu převádět na UM a hledala jsem si na internetu ideální mlíčko. Asi mi nejlépe vychází Sunar po všech stránkách (kvalita, cena..). Co Vy a Sunar?
Maminky, co doporučíte za rychlé svačinky na cesty?
Zdravím, jaké kupujete pamlsky pro pejsky? Je jich tolik, že už nevím, jaké vybrat? Jaký názor máte na Brit? Děkuji.
Maminky, jaké berete vitamíny? Které jsou Vaše nej?
Zdravím, máte někdo tip, jak doplnit vitamín D? Nejlépe něco přírodního, děkuji.
Chtěla bych koupit dceři k vánocům nějaký nový batoh do školy, je ve třetí třídě a zatím má ještě aktovku co jsme jí koupili do první třídy. S jakým jste spokojeni?
Dobrý den, ráda bych doporučila dětské zábrany na šuplíky, které se mi osvědčily. Jako jediné mi přijdou, že je dítě samo neotevře a nemusím se tak bát, že se dostane do šuplíků a nebude kramařit. Sehnala jsem je na http://www.detskezabrany.cz , kde je mají nejlevnější. Pořídila jsem si především ty látkové, ale i pár těch pevných. Doporučuju.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.