Mohla bych se tu prosím poptat na názory co se týče svačinek ? Dáváte klasické přesnídávky, kašičky a piškotky nebo to není pro děti od 6. měsíce až zas tak vhodné ?
Měla bych takový dotaz ohledně výběru kočárku. Je lepší pořídit dvojkombinaci nebo trojkobinaci ? Když dvojkombinaci, tak vve složení hluboká korba a vajíčko a pak až bude dítě větší tak dokoppit sporťák ? Nebo jaké s tím máte zkušenosti ? Budu ráda za nějaké cenné rady, protože čekám první dítě, tak si v tomhle nejsem moc jistá.
Mohla bych poprosit o nějaké tipy na motivační články či knížky týkající se podnikání ?
Maminky, kam dáváte už nepotřebný, ale pořád pěkný textil? Myslím tím, když z něj děti třeba vyrostou...?
Mamiky, pěkný den :) Mám na vás dotaz… Na Alze jsem našla nosítko Babybjorn… Je to švédská značka. Jak se vám libí? Je ergo? Vyhovuje? Najdu někoho, kdo toto nosítko má? :)
Maminky, jaký způsob posílení imunity se vám nejvíce osvědčil? Vitamíny, ovoce, detox, zelenina? Za každou radu budu ráda! Ta zima je desnááá!
Maminky, jak na opruzeniny u miminka? Malinká má hrozne opruzený zadeček a zatím nic nezabírá. Už nás to trápi 3 dny.
Ahoh holky, je tu někdo, kdo má terau z WPC a od firmy Woodplastic - http://www.woodplastic.cz/? Prosím o info a o postřehy :)
Ahoj rozbil se mi mobil co používám pracovně a nevím jaký si koupit.Ráda bych nějaký dobrý telefon ale podmínka je abych se vlezla do těch 8 tis korun.Nechci žádný předražený Iphone atd.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.