Ahoj vsem. Mate nekdo zkusenosti s klestovym porodem a naaledujicim tehotenstvim a porodem? Snazime se o druhe detatko,ale strach z dalsiho pprodu po 17. Mesicich mam stale. V pprodnici mi rekli,ze to byla ma vina,neumela jsem tlacit a byla uzka. Hodne me to psychicky sebralo. Bojim se aby to nebylo tak i pri dalsim porodu. Dekuji za odpovedi.
Ahoj, nosím čočky a kupuju je v optice. Na netu bych je sehnala levněji, ale váhám. Máte zkušenosti s https://www.najlacnejsiekontaktnesosovky.sk/? Ty moje by tam vyšly nejlíp.
Dobrý den, poradíte mi, co používáte na hemeroidy a na jejich prevenci? Nechce se mi zatím k lékaři a ráda bych to vyřešila v lékárně. Děkuji
Ahoj jsem hodně obézní a ráda bych s tím něco udělala.Mám cukrovku a tak bych chtěla konečně ty kila shodit.Myslím,že by se i cukrovka mohla ztratit.
Dobrý den všem maminkám :) Potřebovala bych se poradit. Je nutností kupovat a mít k dispozii ohřívač lahví? Na co je to vlastně dobré? A pokud ho máte, využijete ho? A jakou značku případně pořizovat?
Ahoj holky, potřeuji poradit. Chlap si chce pořídit domácí vinotéku, ale já nevím, no. Vyplatí se koupě? Je nezbytnost ji doma mít? A dotaz na ty, co už ji mají - jaká značka je dobrá a jak se ty vinotéky tak cenově pohybují?
Přeji pěkný den! Mám dotaz… Jak jste na tom s vínem? Jste milovníci, odpůrci nebo si prostě dáte tak nějak příležitostně? Víte co, na rovinu… Chtěla bych si koupit domácí vinotéku a přemýšlím jakou a podle čeho vybrat…
Přeji všem pěkný den! Mám na dotaz… Řešíme teď s manželem jisté finanční problémy. Docela se nám to nedaří držet pod kontrolou a tak hledáme všelijaká možná řešení. Mamka nám řekla o zpětném leasingu. Co myslíte, je to vhodné řešení?
Maminky, dotaz. Moje sestra miluje zn. Guess. Zrovna teď by si přála peněženku - má narozeniny. Já ale nechci nakupovat v kamenné prodejně, je to tam docela drahé. Dá se někde sehnat levněji origo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.