facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Patty88 | 13.03.2018 13:33 | ID: 23631

Ahoj vsem. Mate nekdo zkusenosti s klestovym porodem a naaledujicim tehotenstvim a porodem? Snazime se o druhe detatko,ale strach z dalsiho pprodu po 17. Mesicich mam stale. V pprodnici mi rekli,ze to byla ma vina,neumela jsem tlacit a byla uzka. Hodne me to psychicky sebralo. Bojim se aby to nebylo tak i pri dalsim porodu. Dekuji za odpovedi.

zaneta42 | 18.03.2018 14:57 | ID: 23641

Ahoj, nosím čočky a kupuju je v optice. Na netu bych je sehnala levněji, ale váhám. Máte zkušenosti s https://www.najlacnejsiekontaktnesosovky.sk/? Ty moje by tam vyšly nejlíp.

barca1 | 14.10.2025 00:05 | ID: 23646

Dobrý den, poradíte mi, co používáte na hemeroidy a na jejich prevenci? Nechce se mi zatím k lékaři a ráda bych to vyřešila v lékárně. Děkuji

Lotrinka | 30.09.2019 20:17 | ID: 23662

Ahoj jsem hodně obézní a ráda bych s tím něco udělala.Mám cukrovku a tak bych chtěla konečně ty kila shodit.Myslím,že by se i cukrovka mohla ztratit.

Sarkaa | 22.07.2019 14:07 | ID: 23673

Dobrý den všem maminkám :) Potřebovala bych se poradit. Je nutností kupovat a mít k dispozii ohřívač lahví? Na co je to vlastně dobré? A pokud ho máte, využijete ho? A jakou značku případně pořizovat?

Kozlickova | 04.09.2025 09:55 | ID: 23674

Ahoj holky, potřeuji poradit. Chlap si chce pořídit domácí vinotéku, ale já nevím, no. Vyplatí se koupě? Je nezbytnost ji doma mít? A dotaz na ty, co už ji mají - jaká značka je dobrá a jak se ty vinotéky tak cenově pohybují?

Krisdlabalova | 04.09.2025 09:58 | ID: 23683

Přeji pěkný den! Mám dotaz… Jak jste na tom s vínem? Jste milovníci, odpůrci nebo si prostě dáte tak nějak příležitostně? Víte co, na rovinu… Chtěla bych si koupit domácí vinotéku a přemýšlím jakou a podle čeho vybrat…

Miniee | 29.06.2018 09:51 | ID: 23686

Přeji všem pěkný den! Mám na dotaz… Řešíme teď s manželem jisté finanční problémy. Docela se nám to nedaří držet pod kontrolou a tak hledáme všelijaká možná řešení. Mamka nám řekla o zpětném leasingu. Co myslíte, je to vhodné řešení?

Ivana0023 | 24.07.2024 06:28 | ID: 23700

Maminky, dotaz. Moje sestra miluje zn. Guess. Zrovna teď by si přála peněženku - má narozeniny. Já ale nechci nakupovat v kamenné prodejně, je to tam docela drahé. Dá se někde sehnat levněji origo?

zalozka