facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Donovalka | 18.04.2019 11:29 | ID: 3785

Holky, SOS... Ve sklepě se nám objevily krysy... Co na ně? Nechci ale granulát, máme tady domácí mazíčky, kteří do sklepa taky chodí, tak aby nebyli ohroženi. Tak co myslíte, co použít, aby to zaručeně pomohlo?

lenuliiinka | 09.05.2018 20:19 | ID: 3786

Mamiky, když se vám doma nahromadí kopa nepotřebného textilu, co s ním? Charita nebo využíváte kontejnery?

Marketmbx | 10.02.2018 10:41 | ID: 23501

Dotazník pro rodiče dítěte s postižením Milí rodiče, jsem studentkou VOŠ oboru Předškolní a mimoškolní pedagogiky a dovoluji si Vás tím požádat o vyplnění dotazníku. Výsledky budou zpracovány v mé závěrečné absolventské práci. V žádném případě nebudou dále nikomu a nikde poskytovány. Dotazník je zcela anonymní. Cílem tohoto průzkumu je zjistit problematiku rodin s postiženým dítětem. Děkuji za Váš čas a ochotu ke spolupráci ;) https://www.survio.com/survey/d/V4X9A3D9W3N2I3T9L

Rosalinda | 16.02.2018 22:04 | ID: 23505

Ahoj jakou pastu kupujete dětem?

helus | 26.07.2020 09:55 | ID: 23515

co pomuže na rýmu? Mám je třetí den a nějak ne a ne se ji zbavit.

Navlacilovaeva | 23.02.2023 00:49 | ID: 23517

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na elektronickou cigaretu v těhotenství? Snažím se přestat kouřit už docela dlouho, dokázala jsem přejít na elektronickou cigaretu kterou kouřím asi 4 měsíce, ale s přítelem máme v plánu v co nejbližší době začít zkoušet miminko a čím víc se to blíží tak tím víc si říkám že bych měla přestat kouřit i tu elektronickou. V žádném případě nechci nějak miminko ohrozit, ale zajímalo by mě jestli nějaká maminka byla v těhotenství na ní a myslíte si, že je to lepší? Doufám, že sem tím nikoho nepohoršila ale jen mě to zajímá.

Ivous | 24.02.2018 13:51 | ID: 23526

Ahoj, mohla bych poprosit o nějaký dobrý tip na kočárek pro dvojčata ? Prosím jen něco kvalitního a s čím jste byli opravdu spokojené. Cenově nejsem nijak omezená.

ala108 | 20.01.2022 08:33 | ID: 23531

Ahojky, chtěla bych rady ohledně dětských pokojíčků a světel. Syn má 12 a potřebuje nějakou lampu na večerní čtení a dcera ma 3 a tam bych zas potřebovala nějaké světýlko jen které bych zapla v noci když se něco děje. Děkuju

terka.b | 20.02.2018 12:30 | ID: 23535

Zdravím, zase nám mrzne, tak se ptám, krmíte? Čím, kde, jaké máte krmítko? Dokážete ho vyrobit? My si letos na balkon pořídili takovéhle https://www.dilnahammer.cz/ptaci-krmitka-stella/ aby nám ozdobilo balkon a ptáčci se tam rychle naučili. Udivilo mě, kolik druhů ptactva žije ve městě mimo sýkorek.

zalozka