facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 22.11.2025 22:51 | ID: 51678

Holky, můžete mi prosím doporučit plastiku, kde jste byly spokojené s augmentací? Koukám na recenze, ale je toho tolik, že už v tom mám úplně guláš. Hlavně bych chtěla někoho šikovnýho, kdo dělá přirozený prsa a kde není půlroční čekací doba. Budu ráda za každou zkušenost.

Kajolka | 23.11.2025 23:50 | ID: 51679

Holky, můžete mi prosím doporučit plastiku, kde jste byly spokojené s augmentací? Koukám na recenze, ale je toho tolik, že už v tom mám úplně guláš. Hlavně bych chtěla někoho šikovnýho, kdo dělá přirozený prsa a kde není půlroční čekací doba. Budu ráda za každou zkušenost.

Margaretad | 24.11.2025 17:18 | ID: 51694

Holky, máte někdo zkušenost se sprchovýma filtrama? Začala jsem víc řešit suchou kůži a lámavý vlasy a napadlo mě, jestli na to nemůže mít vliv i chlorovaná voda. Nechci kupovat něco zbytečně, tak budu ráda za tipy, co vám fakt sedlo.

Kajolka | 23.11.2025 22:08 | ID: 51695

Holky, máte někdo zkušenost se sprchovýma filtrama? Začala jsem víc řešit suchou kůži a lámavý vlasy a napadlo mě, jestli na to nemůže mít vliv i chlorovaná voda. Nechci kupovat něco zbytečně, tak budu ráda za tipy, co vám fakt sedlo.

barca1 | 25.11.2025 22:49 | ID: 51696

Holky, řeším teď různý kurzy pro budoucí rodiče a vůbec nevím, co má smysl a co už je jen zbytečný. Jsem prvorodička, tak bych ráda měla nějakej základ, ať pak nejsem úplně mimo. Máte tip na něco, co vám fakt pomohlo a nebylo to jen teorie co jste nevyužily? ????

Zuzabartova | 28.11.2025 10:52 | ID: 51702

Zdravím, holky prosím řešila jste některá se svým mužem nebo partnerem problém s erekcí? Můžete mi poradit co na to u vašich chlapů nejvíce pomohlo?

TanaH | 29.11.2025 19:54 | ID: 51703

Zdravím, už několikrát jsem se dostala k tomu, že jsem nebyla spokojená s kvalitou čokolády, kterou jsem pořídila. A to jak tabulkovou, tak i čokoládou na pečení. Odkud kupujete a jste spokojení prosím?

Krisdlabalova | 26.11.2025 12:21 | ID: 51704

Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost. Vyplatí se kupovat lyže pro děti nebo je lepší je vzít z půjčovny co myslíte? Jde mi o to, že z půjčovny se to asi musí řešit vždy dopředu že? Asi je hloupost spoléhat na to, že lyže půjčíme až u sjezdovky že?

verkaherka001 | 25.11.2025 11:59 | ID: 51711

Ahoj holky, co vám pomohlo na vrásky a celkově hydrataci pokožky a pleti? Budu ráda za jakékoliv rady. ???? Moc díky.

zalozka