facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Skvarilova | 30.11.2025 08:11 | ID: 51745

Dobrý den, chci se zeptat, děláte pravidelně na Vánoce fotoknihu z vlastních fotek pro své blízké? Jak to přesně funguje a v jaké kvalitě případně musím mít fotky?

TanaH | 03.12.2025 14:22 | ID: 51746

Dobrý den, už mě nebaví obcházet obchody a hledat kde koupit kvalitní spodní prádlo nebo punčochy ( které stejně většinou neseženu ve větší velikosti) Můžete mi prosím poradit, kde se podívat ideálně online?

TanaH | 03.12.2025 13:38 | ID: 51768

Dobrý den, chci se zeptat které svíčky z vašich zkušeností dokáží opravdu dlouho vydržet a hořet? Co mám zkušenost, tak že i když koupím větší svíčku, tak nám moc dlouho hořet nevydrží...

Myskovatera | 30.11.2025 18:24 | ID: 51769

Dobrý den, chtěla bych koupit pro manžela kvalitní vůni do auta. Auto má jako svého druhého miláčka (po mě), a tak jsem si říkala, že by mu to mohlo udělat radost a já bych také byla raději, kdyby to tam příjemně vonělo...

TanaH | 03.12.2025 14:04 | ID: 51770

Zdravím, viděla jsem že se dělá spousta adventních kalendářů pro muže třeba pivem a nebo i tvrdým alkoholem, ale co se třeba tak dělá pro ženy?

Skvarilova | 02.12.2025 18:43 | ID: 51773

Ahoj všichni, uvažuju, že si pořídím nový fén na vlasy a ráda bych se poradila. Máte nějaký tip na opravdu dobrý fén, který rychle usuší, nevysušuje vlasy a ideálně má i ionizaci? Nabídka je obrovská a nechci sáhnout vedle. Co používáte vy a jste spokojení? Díky moc za doporučení!

Jilkova777 | 30.11.2025 01:10 | ID: 51782

Zdravím, holky chtěla bych se vás zeptat. Jak dlouho trvalo, než se vám vrátila chuť na sex po porodu? Už je to víc jak rok a pořád to nějak není ono....

Skvarilova | 30.11.2025 01:29 | ID: 51783

Pěkný den přeji, asi nejsme jediná která se s tím potkala, ale můžete mi prosím poradit jak řešit u chlapa jeho nedostatečnou erekci prosím? S ním to řešit nemohu, protože se o tom nechce moc bavit. Vím, že jsou nějaké přípravky, ale fungují?

JáKarla | 03.12.2025 22:03 | ID: 51792

Holky, chtěla bych se poradit ohledně kvalitního šamponu na vlasy. Máte zkušenost prosím i s dobrým šamponem na prodloužené vlasy?

zalozka