facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 25.10.2025 13:47 | ID: 51249

Ahojda, potřebovala bych poradit. Manžel kouří klasické cigára a už mě to fakt štve, jak to všude smrdí . Na konci října má narozeniny a ráda bych mu koupila nějakou elektronickou cigaretu, nebo něco podobnýho, ale v tomhle se vůbec nevyznám. Můžete mi nějakou tu elektronku doporučit?

Jaruška | 14.11.2025 13:40 | ID: 51255

Můžete se prosím podělit o své zkušenosti, kde v Praze nejraději jezdíte nakupovat? Kde se dá i dobře parkovat ideálně prosím?

Jilkova777 | 24.10.2025 00:42 | ID: 51256

Dobrý den, můžete mi prosím poradit někdo ohledně výběru ideálního bezdotykového odpadkového koše? Který je podle vás ideální do nové kuchyně?

Jilkova777 | 24.10.2025 01:45 | ID: 51257

Dobrý den, po novém roce se budeme pomalu pouštět do kompletní rekonstrukce kuchyně. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti ohledně výběru elektrických spotřebičů. Je dobré vybírat vše od jednoho výrobce nebo je v pohodě to kombinovat?

Skvarilova | 21.10.2025 22:46 | ID: 51267

Dobrý den, blíží se Vánoce a já bych chtěla vyrábět s dcerkou vánoční dekorace. Chci se zeptat, čím se dá dobře lepit na sklo nebo na zeď, aby to tam pěkně drželo a zároveň to pak šlo i rozumně sundat?

Zuzabartova | 24.10.2025 12:57 | ID: 51268

Dobrý den, blíží se Vánoce a já bych chtěla vyrábět s dcerkou vánoční dekorace. Chci se zeptat, čím se dá dobře lepit na sklo nebo na zeď, aby to tam pěkně drželo a zároveň to pak šlo i rozumně sundat?

sabinka | 28.10.2025 23:19 | ID: 51269

Zdravím všechny maminky, už si docela dlouho lámu hlavu s tím, jak vyřešit pohodlí při hraní si s dětma na podlaze. Chceme si s dětma hrát co nejvíc, věnujeme se jim rádi, ale prostě se nedokážeme uvelebit a po chvilce trpíme. Máte tohle nějak vyřešený? Chápu, že někomu to nevadí, ale my z toho šílíme...

Nikoleta | 12.11.2025 22:03 | ID: 51274

Dobrý den, chtěla bych pro sebe i pro dceru pořídit nové lyže. Můžete mi někdo poradit jak vybrat rozumnou kvalitu za rozumné peníze?

Krisdlabalova | 24.10.2025 13:36 | ID: 51275

Jak bych prosím měla vybrat správné běžky? Podle čeho se vůbec vybírají?

zalozka