facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 24.10.2025 11:18 | ID: 51202

Zdravím, nemáte někdo prosím zkušenost ohledně vyřízení pojištění majetku? Ke které pojišťovně jít prosím?

sabinka | 04.12.2025 19:45 | ID: 51203

Dobrý den, je tu nějaký zkušený pejskař, který by mi poradil ohledně výběru vhodných granulí pro psa prosím? Podle čeho je vybírat ideálně?

barca1 | 20.10.2025 00:07 | ID: 51205

Holky (a klidně i kluci ????), máte někdo zkušenost s padáním vlasů u mužů? Můj partner je z toho úplně nešťastnej – hlavně na temeni a začínají se mu rozšiřovat kouty. Zkoušeli jsme různé šampony i vitamíny, ale zatím nic moc nezabralo. Budu ráda za jakýkoli tip, co opravdu pomáhá. ????

Kozlickova | 23.10.2025 08:20 | ID: 51240

Dobrý den, prosím přemýšlím, jakým způsobem je nejlepší prosím řešit přetoky na fotovoltaické elektrárně? Jakou máte prosím zkušenost ostatní?

Myskovatera | 23.10.2025 08:31 | ID: 51241

Pěkný den přeji, nenajdu tu někoho, kdo by v poslední době řešil dodavatele elektřiny pro svoji domácnost? Od koho se nejvíce vyplatí si nechat elektřinu dodávat?

Zuzabartova | 23.10.2025 08:51 | ID: 51244

Zdravím, poradíte mi prosím někdo jaký vybrat šampon pro psa prosím? Jakou máte zkušenost s výběrem?

Zuzabartova | 23.10.2025 09:28 | ID: 51245

Pěkný den přeji, máte prosím někdo zkušenosti s online lékárnou, která by dělala i online poradnu zároveň, abych opravdu kvůli každé hlouposti nemusela hned běžet za doktorem? Můžete mi poradit?

sabinka | 01.12.2025 16:36 | ID: 51247

Ahoj holky, už se s manželem víc jak rok snažíme o miminko, ale zatím se nedaří. Doktor nám řekl, že bude nejlepší obrátit se na reprodukční kliniku. Teď máme v užším výběru asi čtyři a váháme, kterou vybrat. Podle čeho jste se rozhodovaly vy?

Terka | 25.10.2025 12:02 | ID: 51248

Holky, řeším teď pojištění bytu a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti Na konci léta jsme se konečně přeschovali do vlastního, tak si říkám, že by si to chtělo něco sjednat. Hlavně kvůli vytopení od sousedů, krádeži nebo třeba rozbitým spotřebičům. Upřímně se v tom ale moc nevyznám. Vůbec netuším, co přesně takové pojištění kryje, jaké částky jsou reálné a jestli má smysl připlácet za různé připojištění.

zalozka