Holky, mám zralou pleť a klasické krémy už mi prostě nestačí – hlavně kolem očí vidím, jak se vrásky prohlubují a pleť působí unaveně. Hledám něco, co by pokožku opravdu rozzářilo a podpořilo její regeneraci, ne jen na chvíli zamaskovalo nedostatky. Ideálně aby se to dobře vstřebalo, nezanechalo mastný film a mělo to i silné anti-aging účinky.
Ahoj holky, sháním horkovzdušnou troubu ideálně v černý barvě. Hlavně něco, co vydrží a fakt dobře peče. Co máte doma vy? Doporučíte mi nějakou? :-)
Ahoj holky, škola se už pomalu blíží a naše malá jde letos do první třídy, tak už pomalu kupuje výbavu. Hledám nějaký dobrý krabičky na jídlo, co používáte vy? 
Ahojky, předěláváme dětský pokojík pro našeho 12letého syna a chtěla bych při té příležitosti udělat pár změn. Především se mi nelíbí, na jaké židli sedí u psacího stolu. Tráví na ní hodně času. Kromě školních úkolů si totiž rád čte přírodovědné časopisy, sleduje dokumentární videa na PC a hraje počítačové hry. Proto potřebuju, aby měl židli opravdu kvalitní, která podporuje zdravé držení těla a má atest. Máte tip?
Dobrý den mamky, máte prosím některá zkušenost s dětskou optikou v Liberci? Potřebovala bych to co nejrychleji řešit u dcerky :)
Holky, přemýšlím o augmentaci prsou a snažím se nasbírat co nejvíc informací, než se někam objednám. Zajímá mě, jak dlouho se čeká na konzultaci a pak na samotný zákrok, jak probíhá rekonvalescence a jestli se dá po operaci zůstat na klinice třeba aspoň jednu noc. A taky jestli máte zkušenost, že vám lékař opravdu poradil velikost, která vám sedla, nebo jste si spíš trvaly na svém.
Holky, přemýšlím o augmentaci prsou a snažím se nasbírat co nejvíc informací, než se někam objednám. Zajímá mě, jak dlouho se čeká na konzultaci a pak na samotný zákrok, jak probíhá rekonvalescence a jestli se dá po operaci zůstat na klinice třeba aspoň jednu noc. A taky jestli máte zkušenost, že vám lékař opravdu poradil velikost, která vám sedla, nebo jste si spíš trvaly na svém.
Ahoj maminky, hledám pro našeho čtenáře (skoro 6 let) první knížku, něco, co by ho opravdu bavilo a zároveň mu pomohlo s prvním samostatným čtením. Máte někdo tip na něco fakt super pro začátečníky? Nechci nic moc těžkého, ale aby to nebyla nuda, víte jak to myslím. Díky moc za rady!
Ahoj, hledám něco praktickýho pro mou dceru, která právě začala menstruovat. Chtěla bych jí pořídit něco, co ji nebudu muset neustále hlídat, jestli je v pohodě. Máte někdo zkušenost s menstruačními kalhotkami pro mladé slečny? Moc nevím, co je dobrý, aby se cítila pohodlně a byla v bezpečí. Díky za tipy!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.