Dobrý den, chystáme se na pořízení auta. Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost, kde by se dalo výhodně pojistit prosím? U které pojišťovny?
Dobrý den, dával jste si prosím někdo do domu nebo bytu při rekonstrukci elektroinstalace kulaté zásuvky a vypínače? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, můžu se prosím zeptat ostatních, jakým způsobem je nejlepší řešit přetoky u fotovoltaické elektrárny? Má cenu přemýšlet o baterii nebo je lepší přetoky prodávat na burze?
Ahoj maminky, řeším právě dilema: chci pořídit bezpečnou autosedačku pro malé miminko a nejsem si jistá, jestli zvolit klasické vajíčko, nebo rovnou něco s otočnou základnou od narození. Vajíčko je úžasně praktické pro přenášení, ale otočná sedačka vypadá pohodlněji na manipulaci… Máte zkušenosti s oběma verzemi? Co vám víc sedlo, a jak jste spokojené? Díky moc
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru kvalitního šamponu pro psa? Kdo máte zkušenost?
Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru elektronické cigarety? Chtěla bych přejít z klasických cigaret, ale nevím podle čeho zvolit do začátku to nejlepší?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou možnosti pohřbení psa. Náš pes už je hodně nemocný, a tak je to vlastně jen otázka času... Chci se zeptat, jak to potom řešit až to přijde? Bydlíme v bytě v Brně, a tak nemám ani zahradu. Co se tedy potom dělá??
Dobrý den, byl by tu někdo prosím tak hodný a pomohl mi ohledně výběru spotřebičů do kuchyně? Od koho se vyplatilo to vybírat?
Holky, potřebuji váš tip — chystám se na oslavu připravit mlsný minibar nebo dezertní stoleček a chtěla bych něco krásného, malého a sladkého, co se dá lehce naplnit. Nechci to péct od nuly, ale něco, aby to vypadalo pěkně, ale šlo to fakt rychle. Znáte nějaké mini korpusy nebo hotové kousky, co jsou snadné a zároveň skutečně dobré? Kde je nakupujete?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.