Doporučíte mi prosím někdo jaké vitamíny jsou nejlepší brát pro zlepšení imunity? Můžete mi poradit na co se zaměřit?
Holky potřebovala bych letos se svým tělem něco udělat. Chtěla bych cvičit doma, můžete mi poradit, jaký stroj na domácí cvičení je nejlepší? Jaká je vaše zkušenost?
Zdravím všechny, poradíte jaké kojenecké mlíčko koupit pro ročního prcka? Dáváte ještě v tomto věku UM?
V posledních měsících s manželem témě nespíme, protože nemám na sex vůbec, ale vůbec chuť. Nevím čím by to mohlo být, protože dřív jsem ho tam chtěla mít minimálně třikrát za týden.... Co s tím?
Dobrý večer.. zajímalo by mě jestli tu někdo z vás daroval vajíčka? A jakou s tím máte zkušenost?
Ahojky, ségra bude mít narozeniny a já vůbec nevím co jí pořídit Nemáte nějaký tip?
Můžete mi prosím poradit, jak na výhodné pojištění domu? U koho ho pojistit výhodně?
Poradil by mi někdo rychlou a zdravou svačinku do práce a na cesty? Co máte oblíbené?
Poradil by mi někdo rychlou a zdravou svačinku do práce a na cesty? Co máte oblíbené?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.