Dobrý večer, máte někdo vyzkoušené šampony od značky Tomas Arsov. Četla jsem na značku super recenze a chtěla bych si jejich produkty objednat a vyzkoušet.
Maminky, nemáte zkušenost se soukromou školkou Průhonická labuť? Zajímá mě přístup k dětem a výuka angličtiny. Budu ráda za komentáře :)
Dobrý den, jaké doplňky na prevenci kupujete starším kočkám, poradíte?
Ahojky, ráda bych zkusila držet nějakou dietu.. Mám nějaká kila navíc a léto se nemilostivě blíží, tak bych s tím konečně chtěla začít něco dělat.. poradíte? :-)
Poradíte mi prosím někdo, kde koupit pěkné nové doplňky do kuchyně? Kam se podívat?
Kde mám vybrat dobré a kvalitní nože do nové kuchyně? Poradíte mi prosím?
Ahojky, vybírám kočárek a vůbec se v tom nevyznám Je toho kolik, že to není ani možný.. Jaký máte vy? :-)
Ahojky.. budu si pořizovat pejska a tak se chci zeptat s čím si hrají vaši pejskové? Chtěla bych nějaké zajímavé hračky co pejska zabaví :-)
Ahoj, cvičíte někdo ve volném čase třeba doma?Já už nechci chodit do fitka jelikož je to strašně drahé a je tam hodně lidí.Uvažuji o koupi nějakého stroje,ale nevím jakého.Máte s tím třeba někdo zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.