Ahojky holky :) Chci si koupit nové kuchyňské nože... Kde bych koupila? Kde mají nože v TOP kvalitě?
Holky, máte prosím tip na domácí sadu na bělení zubů. Já jsem se dívala už na nějaké možnosti a docela mě zaujala tato sada https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml. Máte s ní zkušenosti?
Jaké dárky kupujete pro toho svého pod stromeček? Co vybrat?
Potřebovala bych trochu poradit s programem na firemní večírek, který musím zařizovat. Máte někdo nápad, kam vzít lidi v Brně?
Potřebovala bych nějak co možná nejrychleji prodat byt v Brně. Kdo mi dokážete poradit, jak na to?
Holky v poslední době mám čím dál méně času a potřebuji vždy rychle nějak zaplácnout svačinu. Můžete mi poradit, co je tak nejzdravější, když se člověk potřebuje najíst opravdu rychle?
Já jsem letos už trouchu zoufalá, protože absolutně nevím, čím bych měla překvapit manžela? Rád chodí po různých akcích a restauracích. Jenže to už má v Brně vše obšlápnuté... Máte někdo nápad?
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, kde vybíráte třeba nějaké kosmetické, ale dárkové sady pro ženy? Já bych ráda mamce dala nějakou fajn dárkovou sadu, ze které by měla radost. Kosmetika by byla super, ale za každý nápad budu ráda :)
Holky, máte prosím tip, co k vánocům pro ségru? Já se tak nějak plácám a vůbec nevím, co vybrat... Budu ráda za každý tip.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.