Maminky, kde jste tenhle zákrok podstoupil prosím sdílejte zkušenost, kde jste byly a jak jste s výsledkem spokojené?
Pěkný den holky, chtěla bych se zeptat... Umělé oplodnění... je tu někdo, kdo tuto situaci řešil? Kde jste na něm byly? A podle čeho jste si vybíraly kliniku?
Ráda bych vyzkoušela nějaké pomůcky, které to pomáhají řešit, můžete něco doporučit? Děkuju za odpovědi :)
Ahoj maminky, u syna se potvrdila dyslexie. Zatím teda nemám zkušenosti, teprve se s tím učíme pracovat. Ale říkala mi jedna maminka od synova spolužáka, že dcerce něco dává a že jí to hodně pomáhá. Jen jsem se zapomněla zeptat, jak se to jmenuje. Nemáte zkušenost?
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, ale přemýšlím jakou zvolit délku, aby mi mi to moc nezatížilo moje vlasy?
Zdravím, kde narychlo ještě objednat adventní kalendáře s poctivou čokoládou, poradíte?
Dobrý večer, poradíte - už nějakou dobu se snažíme s přítelem o miminko a nedaří se. Co teď? Kam zajít? Na koho se obrátit?
Dobrý den, poradíte - sháním hezký nábytek do pokojíčku pro malého(3 roky) - postel, komodu - spíše do bílé barvy.
Ahoj, už dlouho se pokoušíme o mimi. A nic. Pokoušíme se opravdu dlouho...Řeším to i na gyndě a už mě poslala na kliniku na vyšetření. A teď se chci zeptat, jaká klinika se vám osvědčila?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.